Οι νικητές της υποτροφίας πλήρους φοίτησης στο Κέντρο Αθλητικού ρεπορτάζ

Οι νικητές της υποτροφίας πλήρους φοίτησης στο Κέντρο Αθλητικού ρεπορτάζ

Έληξε ένας ακόμη διαγωνισμός του news.gr

Ο μεγάλος διαγωνισμός του News.gr δίνει τη δυνατότητα σε έναν τυχερό να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, προσφέροντας μία υποτροφία πλήρους φοίτησης στην κορυφαία σχολή αθλητικής δημοσιογραφίας στην Ελλάδα.

Ο νικητής έχει την ευκαιρία να σπουδάσει δωρεάν το επάγγελμα του αθλητικού συντάκτη με τους κορυφαίους του χώρου!

Το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ είναι το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα το οποίο εξειδικεύεται στην Αθλητική Δημοσιογραφία.

Συμπληρώνοντας 20 χρόνια λειτουργίας στον εκπαιδευτικό χώρο και με την καθοδήγηση του καταξιωμένου Δημοσιογράφου Χρήστου Σωτηρακόπουλου έχει γίνει το πλέον αναγνωρίσιμο Εργαστήρι Σπουδών Αθλητικής Δημοσιογραφίας.

Οι σπουδαστές του εξασκούνται πρακτικά σε πλήρως εξοπλισμένα ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά studio, αίθουσες εκμάθησης υπολογιστών και τυπογραφικές εγκαταστάσεις, με σκοπό την εξασφάλιση της απαραίτητης εμπειρίας για το απαιτητικό περιβάλλον της αγοράς εργασίας.

Η φοίτηση στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ είναι Διετής. Σε σπουδαστές και απόφοιτους Σχολών Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης παρέχεται η δυνατότητα εντατικών σπουδών διάρκειας ενός έτους.

Το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ συνεργάζεται για την πρακτική εξάσκηση των αποφοίτων με τον αθλητικό ραδιοσταθμό ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6, την αθλητική εφημερίδα SPORTDAY και τα αθλητικά sites Sport-fm.gr, Sportday.gr και England365.gr.

Facebook: Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ

Η αξία της υποτροφίας που σας χαρίζει το News.gr ανέρχεται στα 3.500 ευρώ για κάθε έτος σπουδών!

Ο νικητής της υποτροφίας είναι ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΨΙΑΥΤΗΣ

Αναπληρωματικός νικητής: ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΝΤΑ