SYM 600 i ABS: Με τον αέρα της πολυτέλειας

Με το MAXSYM 600i ABS, η SYM έρχεται να καταθέσει την πολυτελή της πρόταση στο χώρο των maxi scooters. 

Με υψηλές βλέψεις για εμπορική επιτυχία, η ανταγωνιστική του τιμή του νέου 600αριού, το φέρνει σε δελεαστική θέση καθώς είναι χαμηλότερη ακόμα και από 400άρια αλλά και 300άρια scooters άλλων εταιρειών. 

Με επιβλητική σχεδίαση, το MAXSYM600i ABS αποπνέει δυναμισμό, με εντυπωσιακές γραμμές και αεροδυναμικό σχήμα. Το εμπρόσθιο τμήμα χαρακτηρίζεται από τη «μυώδη» σχεδίαση με διπλά φωτιστικά σώματα από διάφανο κρύσταλλο και φώτα θέσεως τεχνολογίας LED. Η σχεδίαση του πίσω μέρους εκφράζει την κομψότητα, καταλήγοντας σε δύο καλαίσθητα φανάρια τύπου LED.

Ευανάγνωστος και λειτουργικός είναι ο πίνακας οργάνων, προσφέροντας πλήρη ενημέρωση στον αναβάτη. Διαθέτει στρογγυλή ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων, αναλογικές ενδείξεις με επιχρωμιωμένες λεπτομέρειες και απαλό φωτισμό του πάνελ.

Η ειδικά σχεδιασμένη σέλα, είναι ντυμένη με ανθεκτικό αντιολισθητικό υλικό και διαθέτει ρυθμιζόμενη πλάτη οδηγού και πλάτη συνοδηγού. Πάνω στη πλάτη του οδηγού, αναγράφεται με κόκκινη ραφή το λογότυπο του μοντέλου «MAXSYM», προσθέτοντας μία ιδιαίτερη νότα στο χαρακτήρα του μοντέλου. 

Το άνοιγμα της σέλας γίνεται αυτόματα και με τη βοήθεια ενός διπλού υδραυλικού μηχανισμού. Κάτω από αυτήν υπάρχει διαθέσιμος μεγάλος αποθηκευτικός χώρος με εσωτερικό φωτισμό και επαρκεί για να φιλοξενήσει δύο full face κράνη. 

Τα τέσσερα ντουλαπάκια που βρίσκονται στο εσωτερικό της εμπρόσθιας ποδιάς και ανάμεσα από τα πόδια του οδηγού, παρέχουν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Ένας από αυτούς διαθέτει παροχή ρεύματος 12V και θύρα USB για φόρτιση συσκευών.

Ο μαγνητικός διακόπτης ασφαλείας κλειδαριάς και ο αντικλεπτικός διακόπτης ασφαλείας κάτω από τη σέλα που διακόπτει την παροχή ρεύματος, προσφέροντας επιπλέον ασφάλεια σε περίπτωση στάθμευσης του οχήματος για μεγάλο διάστημα. 

Το MAXSYM600i ABS διαθέτει έναν ισχυρό και ομαλής λειτουργίας τετραβάλβιδο υγρόψυκτο κινητήρα 565 κ.εκ. Αποδίδει μέγιστη ιπποδύναμη 46 PS στις 6.750 σ.α.λ. ενώ η ροπή του ανέρχεται στα 5,0 kgm στις 5.000 σ.α.λ.

Η κατανάλωση σύμφωνα με μετρήσεις του εργοστασίου ανέρχεται στα 4,78lit / 100km (κατά WMTC) και γίνεται έτσι από τις χαμηλότερες της κατηγορίας του. Σε συνδυασμό με το δοχείο καυσίμου χωρητικότητας 14,2 λίτρων, εξασφαλίζει αυτονομία που πλησιάζει τα 300 χιλιόμετρα.

Στο σύστημα των φρένων συμπεριλαμβάνεται το ABS 9M της BOSCH τελευταίας γενιάς. Ο πίσω τροχός διαθέτει δισκόφρενο 275mm και ο εμπρός δύο δισκόφρενα ίδιας διάστασης (275mm x 2) με ακτινωτές 4πίστονες αντικριστές δαγκάνες και σωληνάκια υψηλής πίεσης. 

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό χωροδικτύωμα με ενισχύσεις ώστε να προσφέρει σταθερότητα και ακαμψία αλλά και ακρίβεια στην οδήγηση. Τα αντίβαρα τιμονιού παρέχουν μεγαλύτερη αδράνεια στο τιμόνι συμβάλλοντας στην άνεση μέσω της απορρόφησης κραδασμών.

Η διάθεση του μοντέλου προβλέπεται να ξεκινήσει το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Τεχνικά χαρακτηριστικά MAXSYM 600i ABS
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΡΟΧΩΝ 1555 mm
ΠΛΑΤΟΣ 825 mm
ΜΗΚΟΣ 2270 mm
ΥΨΟΣ 1410 mm
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ 750mm
ΒΑΡΟΣ (ΣΤΕΓΝΟ) 233 kg
ΧΩΡΗΤΙΚ. ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ 14.2 lit

Κινητήρας
ΤΥΠΟΣ 4Τ, 4V ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟΣ
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ x ΔΙΑΔΡΟΜΗ 92mm x 85mm
ΚΥΒΙΚΑ 565 cc
ΣΧΕΣΗ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ 10.5 : 1
ΑΝΑΦΛΕΞΗ C.D.I.
ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ 46 PS / 6750 rpm
ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ 5,0 kgm / 5000 rpm
ΤΕΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 165 km / h 
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ E.F.I (KEIHIN)
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ (με 50km/hr) 4.35 lit / 100km
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ (κατά WMTC) 4.78 lit / 100km
ΚΑΥΣΙΜΟ ΑΜΟΛΥΒΔΗ
ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΙΖΑ
ΨΥΞΗ ΥΓΡΟΨΥΚΤΟ
ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ ΜΕ ΙΜΑΝΤΑ (CVT) ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ

Πλαίσιο
ΤΥΠΟΣ ΑΤΣΑΛΙΝΟ ΣΩΛΗΝΩΤΟ ΧΩΡΟΔΙΚΤΥΩΜΑ
ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟ 120/70R15
ΟΠΙΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ 160/60R14
ΕΜΠΡΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ – ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟ ΠΙΡΟΥΝΙ - 106mm
ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ - ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΠΛΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ – 108mm
ΕΜΠΡΟΣ ΦΡΕΝΟ ΔΥΟ ΔΙΣΚΟΙ 275 mm (Με σύστημα πέδησης ABS)
ΠΙΣΩ ΦΡΕΝΟ ΔΙΣΚΟΣ 275 mm (Με σύστημα πέδησης ABS

 

Σχετικά Tags
Sym