Hμέρες δοκιμών για το Caponord 1200 της Aprilia

H Piaggio Hellas σε συνεργασία με το δίκτυο επίσημων διανομέων Aprilia, διοργανώνει οργανωμένες ημέρες δοκιμών για το κοινό. 

Το Aprilia Caponord test ride days προσφέροντας σε όλους τους μοτοσυκλετιστές την ευκαιρία να οδηγήσουν το μοντέλο που επανέφερε το ιστορικό μοντέλο της εταιρείας στην πρώτη γραμμή της κατηγορίας των μεγάλων on-off. 

Το νέο Caponord 1200 εκμεταλλεύεται την αγωνιστική εμπειρία της Aprilia, καθιστώντας την τεχνολογία διαθέσιμη και προσβάσιμη στο ευρύ κοινό. Ασφάλεια, επιδόσεις και άνεση συνυπάρχουν και εναλλάσσονται ως προτεραιότητα ανάλογα με τις συνθήκες. 

Το «ADD» αποτέλεσε την πρώτη εφαρμογή του πιο προηγμένου συστήματος ημι-ενεργητικών αναρτήσεων σε μοτοσυκλέτα παραγωγής. Καλύπτεται από τέσσερις αποκλειστικές πατέντες, δημιουργώντας ιδανικό περιβάλλον στην ίδια μοτοσυκλέτα για χρήση σε ταξίδι, διασκέδαση, καθημερινή αλλά και sport χρήση. 

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, πέρα από τη δυνατότητα test ride, οι επίσημοι διανομείς Aprilia, θα είναι στη διάθεση του κοινού, για μία παρουσίαση της μοτοσυκλέτας και των βασικών της λειτουργιών του νέου Aprilia Caponord 1200.

Η περιοδεία ξεκίνησε από την Κρήτη στις 13 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στην Ξάνθη στις 13 Ιουνίου, αφού περάσει από 12 πόλεις της Ελλάδας. 

Στην επίσημη ιστοσελίδα www.aprilia.com.gr και τη σελίδα στο Facebookwww.facebook.com/PiaggioHellas υπάρχουν οι πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των test rides.