Μια Marvelους Royal Enfield

Η εταιρεία Bulleteer Customs αποφάσισε να τροποποιήσει ένα Royal Enfield με πηγή έμπνευσης τον Captain America. Όσοι αγαπάτε αυτόν τον υπερήρωα, θα λατρέψετε το νέο custom μοντέλο

Το όνομα του μοντέλου είναι Americana και μπορείτε να φανταστείτε το γιατί. Αυτό το Sportster μοντέλο παίρνει ένα χοντρό, πίσω λάστιχο, 190 χλστ, και ένα μπροστινό 120 χλστ. Το υποπλαίσιο είναι σχεδόν ανύπαρκτο και για καλό λόγο. Η νέα γεωμετρία του πλαισίου υποστηρίζει καλά τα τεχνικά χαρακτηριστικά των αγωνιστικών μοτοσυκλετών.

Τα φώτα και στις δυο άκρες είναι LED, ενώ ένα ψηφιακό ταχύμετρο σε μια old school έκδοση συνδυάζει το παλιό με το καινούριο. Το μπροστινό σύστημα ελέγχου περιλαμβάνει ένα μαύρο πιρούνι, που ελέγχεται από ένα επίπεδο τιμόνι. Οι αλουμινένιοι τροχοί και στους δυο άξονες είναι κατασκευασμένοι από κράμα μετάλλων και έχουν, επίσης, δισκόφρενο. Η μίζα εκκίνησης έχει παραμείνει για όσους βαριούνται τη μανιβέλα. Τέλος, στο πίσω μέρος θα δείτε ένα καλαίσθητο κοντό φτερό, που βρίσκεται κάτω από την τροποποιημένη ουρά.

Η Americana είναι το δεύτερο πρότζεκτ, που βλέπουμε από την Bulleteer Customs. Ακόμα και αν ο Captain America δεν είναι ο αγαπημένος σας υπερήρωας, η εταιρεία μπορεί να μεταμορφώσει και τη δική σας μοτοσυκλέτα με τα χαρακτηριστικά του ήρωα, που εσείς θα επιλέξετε.

Πηγή: mototriti.gr