Δείτε τo νέο μοντέλο Roadster της Harley-Davidson

Ένα νέο μοντέλο για την γκάμα των Sportster κυκλοφόρησε από την Harley-Davidson, με το γνωστό απαράμιλλο στυλ της εταιρείας αλλά και με αναβαθμίσεις όπως το ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και τα διπλά δισκόφρενα!

Η Harley Davidson παρουσίασε το νέο Roadster, το οποίο φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στην σειρά μοντέλων Sportster, στην οποία και ανήκει. Το νέο Roadster είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα στυλ Harley-Davidson, με τον δικύλινδρο κινητήρα των 1.200 κ.εκ. σε πρώτο πλάνο. Η εταιρεία έχει επιδιώξει το μοντέλο να θυμίζει τα αγωνιστικά της περιόδου 1950-1960, και οι δύο αλουμινένιες, χυτές ζάντες των 19 και 18 ιντσών εμπρός και πίσω αντίστοιχα είναι σχεδιασμένες ειδικά για το Roadster. To χαμηλό τιμόνι και τα κεντρικά τοποθετημένα μαρσπιέ τοποθετούν τον αναβάτη σε μια πιο επιθετική θέση οδήγησης και το βάρος του πιο κεντρικά στη μοτοσικλέτα.

Ξεχωρίζει το νέο, ανεστραμμένο πιρούνι των 43 χιλιοστών εμπρός, ενώ η μοτοσικλέτα έχει διπλό δισκόφρενο στον εμπρός τροχό! Οι πίσω αναρτήσεις θα είναι διπλές, λαδιού-αερίου, ενώ η νέα Roadster έχει την μεγαλύτερη διαδρομή αναρτήσεων στη σειρά Sportster, με 114 χιλιοστά εμπρός και 81,2 χιλιοστά πίσω. Την εμφάνιση του μοντέλου συμπληρώνει η κλασικής εμφάνισης σέλα και το χαρακτηριστικό χαμηλό τιμόνι.

Το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα: Κόκκινο, ασημί, ματ και γυαλιστερό μαύρο, ενώ θα είναι διαθέσιμη για αυτό μια μεγάλη σειρά αξεσουάρ Harley-Davidson.

Πηγή: mototriti.gr