Νέα ταινία για τα GP: Hitting the Apex

Η φιλία του Rossi με τον Simoncelli βρίσκεται στο επίκεντρο της νέας ταινίας

Τον ερχόμενο μήνα βγαίνει στις αίθουσες μια νέα ταινία-ντοκιμαντέρ για τον κόσμο των MotoGP, από την ομάδα που έφτιαξε το Faster και σε παραγωγή και σπικάζ Brad Pitt.

Το όνομα του Mark Neale λίγοι το γνωρίζουν, την ταινία που σκηνοθέτησε ωστόσο, το Faster είναι ευρύτερα γνωστό στον κόσμο της μοτοσικλέτας.

Τώρα ο Neale επιστρέφει με μια νέα ταινία αφιερωμένη στον κόσμο των υψηλών ταχυτήτων των GP. Με σενάριο και σκηνοθεσία του Neale και παραγωγή, η αφήγηση της ταινίας αντικαθιστά τον Ewan McGregor (που είχε κάνει το Faster) με τον Brad Pitt, καθώς είναι η εταιρεία του δεύτερου που χρηματοδοτεί την όλη παραγωγή.

Το Hitting The Apex επικεντρώνεται στους ταχύτερους αναβάτες του κόσμου, εστιάζοντας τη θεματολογία του στους έξι κ.κ. Valentino Rossi, Marc Marquez, Jorge Lorenzo, Dani Pedrosa, Casey Stoner και Marco Simoncelli.

Η ταινία είναι διανθισμένη με πληθώρα εντυπωσιακών πλάνων από αγώνες των παραπάνω αναβατών, άφθονες συνεντεύξεις τους και πολλά πλάνα που συλλέχθηκαν ειδικά για την ταινία και δε θα τα δούμε πουθενά αλλού.

Προς το παρόν έχει ανακοινωθεί η πρεμιέρα της ταινίας στην Αγγλία για τις 2 Σεπτεμβρίου, συνδυαζόμενο με την ευκαιρία του Αγγλικού GΡ στο Silverstone που θα έχει γίνει δύο μέρες πριν - οπότε στην πρεμιέρα αναμένεται να παραστούν κάμποσοι από τους πρωταγωνιστές της ταινίας.

Δεν έχει γίνει γνωστό ωστόσο αν θα πάρει διανομή και σε άλλες χώρες και πότε. Το βίντεο που παραθέτουμε εδώ είναι το επίσημο τρέιλερ της ταινίας.

Πηγή: mototriti.gr