Θήκη στο ρεζερβουάρ της μοτοσυκλέτας για tablet

Θα γινόταν αργά ή γρήγορα κι αυτό. Με τα tablets να διευρύνουν όχι μόνο την παρουσία τους αλλά και τις χρήσεις, η τοποθέτηση στις μοτοσυκλέτες ήταν θέμα χρόνου. Η Bagster είναι γνωστή για τα προϊόντα της στη μοτοσυκλέτα, κυρίως με τα καλύμματα για τα ρεζερβουάρ και τα tankbags, τα σακίδια ρεζερβουάρ.

Ένα tablet με GSM γίνεται μία πρώτης τάξης συσκευή πλοήγησης με πολλαπλές χρήσεις στη μοτοσυκλέτα. Από τα ταξίδια μέχρι τις καθημερινές μετακινήσεις γίνεται εύχρηστο καθώς λόγω μεγέθους διευκολύνει τον οδηγό όχι μόνο στην ανάγνωση αλλά και στη χρήση, ακόμη και φορώντας τα γάντια του.

Το θέμα όμως είναι πού θα τοποθετηθεί το tablet στη μοτοσυκλέτα. Στο τιμόνι είναι λίγο δύσκολο και σε μερικές μοτοσυκλέτες, απλά αδύνατο καθώς η ζελατίνα δεν αφήνει χώρο. Η γαλλική εταιρεία έδωσε τελικά τη λύση με το tankbag επ’ ονόματι RIDER που διαθέτει ειδική επιφάνεια στο επάνω μέρος για αν φιλοξενήσει υπό κλίση ανάγνωσης το iPad ή άλλο Androidtablet.

Η χωρητικότητά του κατά τα άλλα συμβατικού tankbag είναι στα 15 λίτρα με επέκταση στα 24, έχει όμως κι αυτό τα άλυτα θέματά του. Η θέση για το tablet δεν είναι αδιάβροχη – ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται με την οθόνη αφής. Ωστόσο διαθέτει διαφανές κάλυμμα βροχής για τις δύσκολες ημέρες, οπότε η χρήση και ο προγραμματισμός του θα πρέπει να γίνονται πριν καλυφθεί από αυτή.