Κινέζικη απόβαση στην Ευρώπη

Η Ningbo Longjia, όπως είναι το πλήρες όνομά της, είναι μια ανερχόμενη κινέζικη εταιρία. Το εργοστάσιό της βρίσκεται στο δέλτα του ποταμού Yangtze (στην εμπορική-οικονομική ζώνη του μεγαλύτερου ασιατικού ποταμού) και έχει δυνατότητα παραγωγής 200.000 δικύκλων και 200.000 κινητήρων το χρόνο.

Όπως καταλαβαίνετε, για τα κινέζικα μεγέθη, η Longjia είναι μια μικρή σχετικά εταιρία η οποία επικεντρώνεται στην κατασκευή μικρών σε κυβισμό scooter και τρικύκλων για επαγγελματική χρήση.

Είναι ωστόσο φιλόδοξη, κάτι που αποδεικνύεται και από την κίνησή της να καταθέσει σχέδια προς κατοχύρωση στο Ευρωπαϊκό Γραφείο Πατεντών, με βλέψεις για εξαγωγές μοντέλων της και στις αγορές της Γηραιάς Ηπείρου.

Το σχέδιο που βλέπουμε από την Longjia απεικονίζει ένα café racer που μάλλον είναι και η πρώτη μοτοσικλέτα της εταιρίας γενικότερα.

Μοιάζει να κινείται από έναν μικρού κυβισμού δικύλινδρο αερόψυκτο κινητήρα, με τους ακτινωτούς τροχούς να φέρουν ελαστικά με μεγάλο προφίλ.

Highlight αποτελούν οι κυματιστοί δίσκοι αλλά και η προστασία του προβολέα που δίνει ένα πιο macho ύφος στη μοτοσικλέτα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά για το συγκεκριμένο μοντέλο φυσικά και δεν υπάρχουν σε αυτή τη φάση. Αυτό που μένει να δούμε είναι το πότε θα κάνει την εμφάνισή της η café racer της κινέζικης εταιρίας στις ευρωπαϊκές αγορές αλλά και αν τελικά θα έρθει εδώ με το δικό της σήμα ή με το σήμα κάποιου άλλου κατασκευαστή.

Πηγή: mototriti.gr