H BMW S1000F

Με πηγή το γερμανικό οίκο βελτιώσεων Wunderlich, παρουσιάζουμε την τελική -κατά πάσα πιθανότητα- όψη της νέας BMW S1000F, η οποία θα παρουσιασστεί τον Οκτώβριο στην έκθεση της Κολωνίας.

Ο οίκος Wunderlich έχει κοντά 30 χρόνια τώρα πολύ στενή σχέση συνεργασίας με την BMW, καθώς κατασκευάζει αξεσουάρ υψηλής ποιότητας για τα μοντέλα των Βαυαρών. Και στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής, είναι λογικό να γνωρίζει ήδη όχι μόνον το πώς θα φαίνεται η μοτοσυκλέτα, αλλά και όλες τις διαστάσεις της, προκειμένου να προχωρήσει στον σχεδιασμό νέων προϊόντων που θα ταιριάζουν.

Η εικόνα δημιουργήθηκε από το γάλλο σχεδιαστή Nicolas Petit για λογαριασμό της Wunderlich και ήδη φιγουράρει στην ιστοσελίδα του σχεδιαστή αλλά και στη σελίδα της φίρμας στο Facebook.

Η S1000F είναι ένα νέο tourer μοντέλο στα χνάρια της Ducati Multitrada, δηλαδή με ψηλό τιμόνι αλλά καθαρά ασφάλτινο προορισμό, που χρησιμοποιεί τον κινητήρα του superbike S1000RR με τροποποιήσεις φυσικά, μεγαλύτερες διαδρομές αναρτήσεων και αισθητική Adventure. Πιστεύεται ότι θα αποδίδει τουλάχιστον 150 ίππους και θα φορά πληθώρα ηλεκτρονικών βοηθημάτων.

Έχουμε ήδη δεί τη μοτοσυκλέτα σε «κατασκοπευτικές» φωτό και η σύγκριση με το σχέδιο του Petit μαρτυρά ότι ο Γάλλος πιθανότατα απεικόνισε την τελική εμφάνιση της μοτοσυκλέτας.

Σχετικά Tags
BMW