Οι χωμάτινες ΚΤΜ και Husqvarna περιοδεύουν

Διαθέσιμες για δοκιμή σε όσους προσέλθουν στις Offroad Days 2016

Στο χωμάτινο event της χρονιάς τα μοντέλα 2017 των KTM και Husqvarna θα διατεθούν στο κοινό προς δοκιμή σε μια επαναλαμβανόμενη γιορτή που θα κάνει το γύρο της Ελλάδας.

Ξεκινώντας από την Αθήνα (1 και 2 Οκτωβρίου), ένας στόλος 10 μοτοσυκλετών θα περιμένει τους φίλους του χώματος για μια χορταστική δοκιμή σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Η συνέχεια θα δοθεί στη Θεσσαλονίκη (8 Οκτωβρίου), και ακολουθούν η Βέροια (9 Οκτωβρίου, ΚΤΜ), η Καστοριά (9 Οκτωβρίου, Husqvarna) και η Πάτρα (16 Οκτωβρίου).

Κορυφαίοι αναβάτες σε όλο τον κόσμο του offroad επιλέγουν μοτοσυκλέτες KTM και Husqvarna κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Κάθε χρόνο η μεγάλη αυστριακή εταιρεία φροντίζει να ανανεώνει τις μοτοσυκλέτες της με τις σημαντικότερες βελτιώσεις, όπως αυτές έρχονται κατευθείαν από τις μοτοσυκλέτες που οδηγούν οι παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Για το 2017, οι μοτοσυκλέτες της γκάμας KTM & Husqvarna που βρέθηκαν στο επίκεντρο των εξελίξεων του enduro, είναι εντελώς νέες: KTM 250 EXC, 300 EXC, 250 EXC-F, 350 EXC-F, 450 EXC-F, 500 EXC-F και Husqvarna FE 25, FE350, FE450, FE501, TE250, TE300.

Σχεδιασμένες ώστε να προσφέρουν το μέγιστο της απόδοσης, χωρίς να χάνουν την ευκολία χειρισμών, μπορούν να προσφέρουν σημαντικές δυνατότητες εξέλιξης σε έμπειρους, και μη αναβάτες.

Παράλληλα, δύο εντελώς νέα μοντέλα ακολουθούν την αποστολή, οι νέες 125 XC-W και 150 XC-W. Δύο μοτοσυκλέτες με μοναδική προσωπικότητα και κορυφαία, για τα κυβικά τους, απόδοση.

Οι αλλαγές στις παραπάνω μοτοσυκλέτες φτάνουν έως και το 90% των εξαρτημάτων τους, με σημαντικές μειώσεις στο βάρος και αξιοζήλευτη αύξηση της απόδοσης. Παράλληλα οι δίχρονοι κινητήρες 250cc και 300cc, αποκτούν για πρώτη φορά αντικραδασμικό άξονα, εξασφαλίζοντας σημαντική μείωση στους κραδασμούς και συνεπώς αύξηση της άνεσης του αναβάτη.

Βελτιώσεις σε πολλά σημεία έχουν ασφαλώς και οι μοτοσυκλέτες MX που φέρνουν το επίπεδο ακόμη ψηλότερα. Οι ΚΤΜ 250 SX, 250 SX-F, 350 SX-F, 450 SX-F και οι Husqvarna TC250, FC250, FC350, FC450, αποτελούν την πληρέστερη γκάμα MX μοτοσυκλετών στην αγορά, με τις KTM 250 SX και Husqvarna TC250 να κινούνται από το νέο δίχρονο σύνολο της εταιρείας.

Η πρόσκληση της εταιρείας είναι σαφής: «Ήρθε η ώρα να οδηγήσεις τις μοτοσυκλέτες της μεγαλύτερης offroad οικογένειας στον κόσμο! Πάρε τον εξοπλισμό σου και έλα να ζήσεις μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής σου στα KTM Offroad Days!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε σήμερα με τον πλησιέστερο συνεργάτη της KTM ή δηλώστε συμμετοχή εδώ».

Θανάσης Χούντρας