Οι πιο διάσημοι μηχανόβιοι του πλανήτη

Επιμέλεια: Γιώργος Λαμπίρης

Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι οι μηχανές είναι... σέξι. Είτε συμφωνείτε είτε όχι, σίγουρα για κάποιους είναι τρόπος ζωής. Διάσημοι μηχανόβιοι δεν αποχωρίζονται τα αγαπημένα τους δίκυκλα. Μεταξύ αυτών, ο Μπραντ Πιτ, ο Λένι Κράβιτζ, ο Orlando Bloom, ο Γιούαν Μακ Γκρέγκορ και πολλοί ακόμα.

Η αγάπη του Μπραντ Πιτ για την ταχύτητα είναι γνωστή. Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους θαυμαστές των μοτοσυκλετών και λάτρης της Ducati, ενώ φήμες θέλουν και την Αντζελίνα Τζολί να μοιράζεται το ίδιο πάθος με το σύζυγό της. Μάλιστα, πληροφορίες ήθελαν τον ηθοποιό να κάνει δώρο ένα super bike στην πανέμορφη ηθοποιό για τα 35 γενέθλιά της...

Μπραντ Πιτ

Τέιλορ Λότνερ

Ο ηθοποιός Τέιλορ Λότνερ αγαπάει την ιταλική βιομηχανία μοτοσυκλετών. Στη φωτογραφία τον βλέπετε με την αγαπημένη του Aprilia Shiver. Τον γνωρίσαμε με το ρόλο του ως Τζέικομπ Μπλακ στη σειρά ταινιών Λυκόφως.

Ορλάντο Μπλουμ

Όταν ο Ορλάντο Μπλουμ δεν βρίσκεται στο κόκκινο χαλί ή με τη σύντροφό του Μιράντα Κερ, βρίσκεται πάνω στη μοτοσυκλέτα του, καθώς αποτελεί το αγαπημένο του μέσο μετακίνησης. Θα τον θυμάστε σίγουρα ως Λέγκολας στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Μπορείτε όμως να δείτε και μία άλλη του πλευρά, καθώς εκτός από άλογο ξέρει να ιππεύει με την ίδια δεξιοτεχνία και σε μοτοσυκλέτες.

Γιούαν Μακ Γκρέγκορ

Ο Γιούαν Μακ Κρέγκορ αγαπάει και αυτός τις μοτοσυκλέτες. Μάλιστα είχε κάνει και ένα ταξίδι σε διάφορες περιοχές του πλανήτη με μηχανή του και συνταξιδιώτισσα τη σύντροφό του. Συγκεκριμένα είχε συμμετάσχει στο γύρω της Ευρώπης και της Αφρικής με μηχανές BMW πριν από μερικά χρόνια.

Τζορτζ Κλούνει

Μπορεί ο πιο περιζήτητος εργένης να παντρεύτηκε, όμως δεν ξεχνά τις συνήθειές του. Ο Τζορτζ Κλούνι έχει κατά καιρούς φωτογραφηθεί με τις αμέτρητες συντρόφους του πάνω σε μηχανή. Μετά το γάμο όμως το πιθανότερο είναι ότι το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι η μοτοσυκλέτα. Για τις γυναίκες ούτε λόγος...

Μάθιου Μακόναχι

Οσκαρικός ηθοποιός, ο οποίος με το πέρασμα των ετών γίνεται όλο και καλύτερος. Ο Μάθιου Μακόναχι, είναι παθιασμένος αναβάτης. 

Τζέραρντ Μπάτλερ

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ  δεν ξεφεύγει ούτε λεπτό από το προφίλ του... σκληρού που τον έχουμε συνηθίσει στις περισσότερες ταινίες του. Με outfit και μηχανή Harley Davidson, customized δεν θα μπορούσε παρά να δικαιολογεί τον τίτλο του απόλυτου αρσενικού.

Ντέιβιντ Μπέκαμ

Εκτός από τη στρογγυλή θεά, έχει άλλες δύο μεγάλες αδυναμίες, τις οποίες και κατάφερε να συνδυάσει… Τη μόδα και τις μηχανές.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι το πρόσωπο της εταιρείας δερμάτινων ειδών, Belstaff, και αποδεικνύει πως η ταχύτητα και το biker look, του ταιριάζουν γάντι! Στη φωτογραφία δεν θα μπορούσε παρά να εμφανιστεί με μία αμιγώς βρετανική μοτοσυκλέτα. Μία Royal Enfield.

Τζάστιν Τίμπερλεικ

 O Τζάστιν Τίμπερλεϊκ παρά το γεγονός ότι είναι πολύπλευρος και πολυάσχολος καθότι, τραγουδιστής, στιχουργός, παραγωγός, χορευτής και ηθοποιός αφήνει πολύ από το χρόνο του στη δίτροχη ερωμένη του. Ένας από τους πιο επιτυχημένους Αμερικανούς καλλιτέχνες της νέας γενιάς έχει βραβευτεί με τέσσερα Βραβεία Grammy καθώς και ένα Βραβείο Emmy. Φυσικά, μία Harley Davidson δεν θα μπορούσε να λείπει από τη συλλογή του.

Λένι Κράβιτζ

Harley Davidson και Λένι Κράβιτζ. Ο συνδυασμός ακούγεται σχεδόν απόλυτος. Ο διάσημος τραγουδιστής με τη βελούδινη φωνή θεωρείται ως ένας από τους μεγαλύτερους μουσικούς στον κόσμο και έναν από τους πιο επιτυχημένους και σημαντικότερους ροκ ερμηνευτές της εποχής του.

Όλοι οι δίσκοι του έχουν βραβευτεί ως χρυσοί ή πλατινένιοι. Ο Κράβιτζ έχει κερδίσει το Βραβείο Γκράμι για τέσσερις συνεχόμενες χρονιές από το 1999 μέχρι το 2002 στην κατηγορία του "Καλύτερου Ροκ Τραγουδιστή", κάνοντας ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες σε αυτή την κατηγορία.