Valentino Rossi: Ο Jorge θα πάει καλά

Σε νέες δηλώσεις για τον –προς το παρόν- ομόσταυλό του Jorge Lorenzo, ο Valentino Rossi υποστήριξε τις δυνατότητες του Ισπανού αναβάτη και την δυναμική του στη Ducati, λέγοντας ότι ο Jorge θα είναι ανταγωνιστικός στην νέα του ομάδα

Το πιο ισχυρό πρόσωπο στο marketing του Moto GP, o Valentino Rossi, αρέσκεται να προβαίνει σε δηλώσεις επί παντός κειμένου, με τα λεγόμενά του να προκαλούν πάντα συζητήσεις. Σχετικά με τον Jorge Lorenzo, o "Γιατρός" είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό -όταν πρωτοεμφανίστηκαν οι φήμες για την μετακίνηση του «99» στην Ducati-, ότι ο Jorge δεν έχει το θάρρος να αλλάξει ομάδα. Συγκεκριμένα μάλιστα, είχε χρησιμοποιήσει και μια διαφορετική, αρκετά τολμηρή έκφραση!...

Ωστόσο, τώρα που η μεταγραφή του Jorge είναι γεγονός, ο Ιταλός φαίνεται να έχει αλλάξει ύφος, και υποστηρίζει τον ομόσταυλό του. Συγκεκριμένα λέει: «Ξέρω τις ικανότητες του Lorenzo και πόσο καλά μπορεί να οδηγήσει, πιστεύω ότι θα είναι ανταγωνιστικός πάνω στην αγωνιστική Ducati».

Ο Rossi ρωτήθηκε και για τις ομοιότητες της μεταγραφής του Jorge Lorenzo με την δική του μεταγραφή, στην Ducati το 2011, σε μία σύγκριση που μάλλον είναι αναπόφευκτη. Ωστόσο, ο Ιταλός δήλωσε: «Για μένα, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Όταν πήγα εγώ στην Ducati, ήμουν απλώς μεγαλύτερος σε ηλικία, αλλά η κατάστασή στην καριέρα μου εκείνο τον καιρό ήταν παρόμοια. Βέβαια, η μοτοσυκλέτα της Ducati έχει βελτιωθεί αισθητά μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια»

Για να δούμε λοιπόν! Με τις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί προς το πρόσωπο του Jorge Lorenzo, του χρόνου ο ανταγωνισμός αναμένεται –και θα πρέπει- να είναι φλογερός!

Πηγή: mototriti