Υπόδικος ο Niccolo Canepa για…

Ο αναβάτης της Althea Ducati WSBK, Niccolo Capena κατηγορείται για ένα σοβαρό αδίκημα και θα δικαστεί στην Ιταλία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο για ένα ατύχημα που φέρεται να προκάλεσε. Το βίντεο είναι σοκαριστικά αποκαλυπτικό.

Όλα έγιναν σε ένα track day το 2013 στο Mugello, όπου ο Ιταλός Davide Cappato κατηγορεί τον Niccolo Canepa πως εσχεμένα του μπλόκαρε το μπροστινό φρένο στο GSX-R1000 του, οδηγώντας τον σε πτώση από την οποία έφυγε με σπασμένη κλείδα και ζημιές στη μοτοσικλέτα του.

Ο Canepa οδηγείται πλέον στη δικαιοσύνη, με τη δίκη του να έχει οριστεί στις 30 Σεπτεμβρίου στο Ειρηνοδικείο της Φλωρεντίας.

Ο ίδιος ο αναβάτης της Ducati αρνείται τις κατηγορίες, αλλά δυστυχώς γι αυτόν το βίντεο από το εσωτερικό κύκλωμα του Mugello δείχνει επιβαρυντικό.

Δεν έχει γίνει γνωστό τι είχε προηγηθεί της συγκεκριμένης αντίδρασης, πάντως ό,τι κι αν ήταν αυτό, ο Canepa δείχνει αρκετά ένοχος. Η ομάδα του δηλώνει εν γνώση του συμβάντος αλλά προφανώς περιμένει την έκβαση της δίκης για να δει ποια θα είναι η αντίδρασή της.

Πηγή: mototriti.gr