Για Moto2 ο Stefan Bradl

Σύμφωνα με γερμανικές ιστοσελίδες ο Stefan Bradl ίσως σκέφτεται ήδη την προοπτική επιστροφής του στην Moto2 το 2015. Αυτό θα συμβεί βέβαια αν δεν θεωρήσει κατάλληλες τις προτάσεις που θα του γίνουν για να μείνει στη μεγάλη κατηγορία.

«Προτεραιότητα έχει η παραμονή μου στην Honda και την LCR», δήλωσε ο Bradl στην ελβετική ιστοσελίδα Speedweek. «Αν όμως δεν μπορέσω να οδηγήσω κάποια από τις κορυφαίες μοτοσυκλέτες στα MotoGP, θα πρέπει να εξετάσω την επιστροφή μου στην Moto2 για έναν χρόνο. Ο Kallio πήγε πίσω μετά τα MotoGP και κερδίζει. Ο Toni Elias κέρδισε τον τίτλο της Moto2 την πρώτη του χρονιά μετά την επιστροφή από τα MotoGP».

Τις δύσκολες αυτές σκέψεις κάνει ο Bradl διότι για την ώρα δεν έχει δεχτεί πρόταση ανανέωσης ούτε από την LCR Honda ούτε από το HRC. Πάντως στα δημοσιεύματα ο Lucio Cecchinello αναφέρεται να έχει δηλώσει ότι θέλει να συνεχίσει με τον Stefan επειδή θέλει να αφενός να χτίσει πάνω στην ομάδα με έναν βορειοευρωπαίο αναβάτη και αφετέρου γιατί είναι πεπεισμένος πως ο νεαρός Γερμανός δεν έχει δείξει ακόμη τις πραγματικές του δυνατότητες.