ΒΙΝΤΕΟ: MotoGP στα χιόνια – Η Honda RC213V με καρφιά

Την περασμένη εβδομάδα είχε ενημερώσει τους οπαδούς του στα social media ότι κατευθύνεται στο αεροδρόμιο του Salzburg για λογαριασμό του βασικού χορηγού του

Ο Marc Marquez οδηγεί την RC213V στο χειμερινό θέρετρο Kitzbühel στην Αυστρία προετοιμάζοντας video για διαφημιστικό και οι θεατές πιάνουν το παρακάτω στιγμιότυπο.

Την περασμένη εβδομάδα είχε ενημερώσει τους οπαδούς του στα social media ότι κατευθύνεται στο αεροδρόμιο του Salzburg για λογαριασμό του βασικού χορηγού του, ενώ έδειξε και την παρακάτω φωτογραφία των ελαστικών με καρφιά.

Χρειάζονται σίγουρα πολλές μέρες για την ολοκλήρωση του video, οπότε το στιγμιότυπο που ανέβασε κάποιος από τους θεατές, μας δίνει αυτή την στιγμή μία μικρή ιδέα από τα γυρίσματα και το τι ετοιμάζουν για αργότερα.

Θα ήταν δύσκολο να κρατήσουν τον κόσμο μακριά, καθώς η τοποθεσία που επέλεξαν είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα χιονοδρομικά κέντρα με πάρα πολλές πίστες σε κοντινή απόσταση.

Το διπλανό όρος Hahnenkamm, για παράδειγμα, είναι ο ναός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Σκι και είναι πρακτικά αδύνατο να περάσει απαρατήρητος ο αντίλαλος της RC213V στα κατακλυσμένα από κόσμο βουνά...

Πηγή: motomag.gr