Σταμάτησε να εκπέμπει ο ραδιοσταθμός Βήμα FM

Σταμάτησε να εκπέμπει ο ραδιοσταθμός Βήμα FM

Κόπηκε η παροχή ρεύματος του πομπού στον Υμηττό λόγω οφειλών.

Σταμάτησε να εκπέμπει τόσο από το ραδιόφωνο όσο και μέσω Διαδικτύου από τα ξημερώματα της Τετάρτης ο ΒΗΜΑ FM.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Εφημερίδας των Συντακτών, στο παλιό μέγαρο του ΔΟΛ, στην οδό Μιχαλακοπούλου, έχει κοπεί το ρεύμα από χθες, ενώ από τις 4 τα ξημερώματα κόπηκε και το σήμα του σταθμού.

Από την ΕΤΕΡ επισημαίνουν ότι είναι ευθύνη της εταιρείας η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον σταθμό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ΕΤΕΡ, παρά το γεγονός ότι η ΒΗΜΑ FM έχει το παλιό διοικητικό συμβούλιο, όταν τεχνικοί βρέθηκαν στο κτίριο και ζήτησαν να μπουν μέσα για να ελέγξουν και να διορθώσουν την κατάσταση, οι φύλακες τους είπαν ότι πρέπει να συνεννοηθούν με την Alter Ego.

Η ΕΤΕΡ έχει κάνει από την προηγούμενη εβδομάδα καταγγελία για το πώς αφήνεται να καταρρεύσει έτσι μία δημόσια συχνότητα, ενώ εξετάζεται η υποβολή μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου, δηλαδή κατά του προηγούμενου ΔΣ, αλλά και κατά του νέου ιδιοκτήτη.

Σημειώνεται ότι το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ έχει αποφασίσει νέες εξάωρες στάσεις εργασίας από τις 08.00 έως τις 14.00 της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου 2017, της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου 2017 και της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου 2017 για όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ FM».