Αυτό είναι το τελευταίο εξώφυλλο της εφημερίδας «Τα Νέα»

Αυτό είναι το τελευταίο εξώφυλλο της εφημερίδας «Τα Νέα»

Τέλος εποχής για τις δυο ιστορικές εφημερίδες, Νέα και Βήμα, του ομίλου ΔΟΛ

Με ημερομηνία Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017 και πηχιαίο τίτλο «Αθεόφοβοι» (το θέμα αφορά την ενδοκυβερνητική κόντρα Καμμένου - Βούτση) κυκλοφόρησε σήμερα το τελευταίο φύλλο μιας από τις ιστορικότερες εφημερίδες, των «Νέων». Τέλος εποχής και για την έτερη εφημερίδα του ομίλου ΔΟΛ, «Το Βήμα», που δεν θα κυκλοφορήσει αυτή την Κυριακή (13 Αυγούστου) και στο εξής.

Οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ υπογράφουν σήμερα τις απολύσεις τους, ενώ η νέα διοίκηση αναμένεται να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές τους, (δύο μηνιάτικα), μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι εργαζόμενοι στις εφημερίδες του ΔΟΛ θα λάβουν ως αποζημίωση ένα ποσοστό από το τίμημα της επιχείρησης που εκκαθαρίστηκε.

Από αύριο μπαίνει λουκέτο και στο κτίριο του συγκροτήματος και για τον λόγο αυτό οι εργαζόμενοι κλήθηκαν να παραλάβουν τα ΙΧ τους από το πάρκινγκ.

Η Ένωση Συντακτών σε ανακοίνωσή της καλεί τη νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία να δεσμευθεί στη διασφάλιση των θέσεων εργασίας όλων των εργαζομένων που κράτησαν ανοικτά όλους αυτούς τους μήνες τα έντυπα του ΔΟΛ, καθώς και την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους.