Ποιος εφοπλιστής αγόρασε το αρχοντικό των "Κασσανδρήδων" στις Σπέτσες

Η βίλλα του Κωσταντάρα από την ταινία «Τζένη Τζένη» πουλήθηκε αντί 3.500.000 ευρώ στον εφοπλιστή Νίκο Ευθυμίου

Τελευταία Ανανέωση: 00:00 | ΘΕΜΑΤΑ
Τελευταία Ανανέωση: 00:00 | ΘΕΜΑΤΑ
ΘΕΜΑΤΑ
Εκτύπωση
Ποιος εφοπλιστής αγόρασε το αρχοντικό των

Το αρχοντικό της κινηματογραφικής οικογένειας Κασσανδρή της ταινίας «Τζένη Τζένη», στις Σπέτσες, άλλαξε χέρια, καθώς από την οικογένεια Οικονόμου πουλήθηκε αντί 3.500.000 ευρώ στον εφοπλιστή Νίκο Ευθυμίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, το αρχοντικό των... "Κασσανδρήδων"ανήκε στη Sandrine Bale Οικονόμου, ενώ το deal φαίνεται πως κλείστηκε με τη σύζυγο του εφοπλιστή Νίκου Ευθυμίου, Ελένη Σούλια.

Η αντικειμενική αξία της βίλας υπολογιζόταν στα 550.000 ευρώ, με τον φόρο μεταβίβασης στα 110.000 ευρώ, όμως τελικά πουλήθηκε αντί του ποσού των 3.500.000 ευρώ. Το ποσό μπορεί να θεωρείται ιδιαίτερα μεγάλο από τους μεσίτες του νησιού, ωστόσο ανταποκρίνεται στην αξία του, καθώς είναι ένα από τα πιο παλιά και καλοδιατηρημένα αρχοντικά των Σπετσών, ενώ διακρίνεται για την πολυτέλεια στους εσωτερικούς χώρους.

Το διώροφο ακίνητο βρίσκεται στο κέντρο των Σπετσών και έχει εμβαδόν 600 τ.μ. Διαθέτει, μεταξύ άλλων, τεράστια βιβλιοθήκη, την οποία η Τζένη Καρέζη, ως Τζένη Σκούταρη στην ταινία, επισκεπτόταν καθημερινά, προκειμένου να διαβάζει ως φιλόλογος τους αγαπημένους της κλασικούς συγγραφείς.

Επίσης, έχει πέντε μεγάλα υπνοδωμάτια. Εντυπωσιακός είναι και ο εξωτερικός χώρος, με όμορφα φυτά και θέα προς το απόλυτο γαλάζιο του Αργοσαρωνικού.

Ο Nίκος Eυθυμίου διατέλεσε πρόεδρος των Eλλήνων Eφοπλιστών και τη δεκαετία του 1980, για σύντομο χρονικό διάστημα ήταν πρόεδρος του Ολυμπιακού.

 

Copyright © 2012 - 2017 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

 
comments powered by Disqus Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας εδώ

ΛΑΒΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΡΟΣ

...στην καθημερινή ενημέρωση του news.gr στέλνοντας φωτογραφίες, video, στιγμιότυπα ή ένα μήνυμα.