Οι ερωτήσεις που έχουν βαρεθεί να ακούν όσοι πληρώνονται για να κάνουν σεξ

14:06 |

Οι ερωτήσεις που έχουν βαρεθεί να ακούν όσοι πληρώνονται για να κάνουν σεξ

Υπάρχουν επαγγέλματα που συνοδεύονται από άπειρα κλισέ... Σίγουρα τα περισσότερα από αυτά είναι όσα περιστρέφονται γύρω από το σεξ. Το BBC Three, το διαδικτυακό κανάλι του βρετανικού δικτύου που προωθεί καινοτόμο πρόγραμμα για το κοινό ηλικίας 16-34, ζήτησε από γυναίκες (και έναν άντρα) που ασκούν την πορνεία να σχολιάσουν τις πιο κοινότυπες ερωτήσεις που έχουν βαρεθεί να ακούν για το επάγγελμά τους. 

Δείτε τις ερωτήσεις και ορισμένα από τα σχόλιά τους: 

Σε αναγκάζουν; «Όλοι είμαστε αναγκασμένοι, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, να εργαζόμαστε για τα χρήματα...», απαντά μια από τις ιερόδουλες. «Δε με ανάγκασαν, είμαι ευτυχισμένη», σημειώνει μια άλλη. 

Τι σου συνέβη για να αποφασίσεις να κάνεις κάτι τέτοιο; «Συχνά περιμένουν μια τραγική ιστορία, όπως έχασα τη δουλειά μου, το σπίτι μου...», «Το σεξ μου δίνει ελεύθερο χρόνο για να πηγαίνω ταξίδια με τον σύζυγό μου, να βελτιώσω τη συγγραφικές μου ικανότητες...», «... Γνωρίζω καταπληκτικούς ανθρώπους και έχω οργασμό 2-3 φορές την ημέρα. Ποιος δε θα ήθελε μια τέτοια δουλειά;», είναι μερικές από τις απαντήσεις που δόθηκαν. 

Πόσα λεφτά βγάζεις; 

«Ο κόσμος πιστεύει ότι επειδή είμαι ντομινατριξ, φοράω γούνες... Ψωνίζω κααι εγώ από τα Lidl, αποταμιεύω χρήματα για τη σύνταξη...», λέει και παρακάτω άλλη βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «υπάρχει διαβάθμιση, η πληρωμή είτε είναι τραγική ή είναι αρκετά γκλάμορους, δεν υπάρχει ενδιάμεσο».

«Ο κόσμος αποδέχεται περισσότερο αυτό που κάνεις αν κερδίζεις πολλά χρήματα, γιατί έτσι μοιάζει ότι δε πιέστηκες γι αυτό», εξηγεί μια από τις γυναίκες.

Οι άντρες που έρχονται, είναι αξιολύπητοι; «Όλοι οι άντρες μου είναι υπέροχοι, εκτός και αν δε θέλουν να είναι...», σημειώνεται με νόημα. 

«Οι άνθρωποι επιλέγουν μια ιερόδουλη για διαφορετικούς λόγους», λέει μια από πάνελ για να συμπληρώσει ένας άλλος «γιατί δε μπορούν να βρουν ταίρι, γιατί έχουν συντηρητικό περιβάλλον και δε μπορούν να βγουν με έναν άντρα».

Δε μπορεί να είσαι φεμινίστρια και ιερόδουλη: «Εμείς αποφασίζουμε τι θα κάνουμε στο σώμα μας και δε βλάπτουμε κανέναν...», λένε με δυναμισμό. 

Είναι τόσο επικίνδυνα: «Αν θέλει ο κόσμος να κάνει το επάγγελμά μας ασφαλή, ας νομιμοποιήσει την πορνεία». 

Γιατί δε βρίσκεις μια κανονική δουλειά; «Γιατί έχω μια πετυχημένη επιχείρηση Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που κάνω αυτή τη δουλειά και δε δουλεύω 40 ώρες την εβδομάδα. Μπορώ να εργάζομαι 10 ώρες το μήνα και να πληρώνομαι το ίδιο...», λένε σχεδόν όλοι και συμφωνούν πως «έχουν δουλειά» και προσθέτουν: «χρειάζεται ικανότητα να χτυπήσεις κάποιον με βαρύ αντικείμενο χωρίς να κάνεις ζημιά..». 

 

Copyright © 2012 - 2017 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

 
comments powered by Disqus Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας εδώ

ΛΑΒΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΡΟΣ

...στην καθημερινή ενημέρωση του news.gr στέλνοντας φωτογραφίες, video, στιγμιότυπα ή ένα μήνυμα.