Χανταμπάκης: Λάθη κάνουμε όλοι, το θέμα είναι να τα ζυγίζουμε όλα

Δείτε την ανάρτηση του πρώην παίκτη του Survivor στο Instagram

Τελευταία Ανανέωση: 00:00 | GOSSIP
Τελευταία Ανανέωση: 00:00 | GOSSIP
GOSSIP
Εκτύπωση
Χανταμπάκης: Λάθη κάνουμε όλοι, το θέμα είναι να τα ζυγίζουμε όλα

“Ο πραγματικός αγώνας είναι ο αγώνας στη ζωή”, είναι το μήνυμα που στέλνει με ανάρτησή του στο Instagram ο πρώην παίκτης του Survivor Στέλιος Χανταμπάκης, υπενθυμίζοντας πως “λάθη κάνουμε όλοι”, όμως “το θέμα είναι να δουλεύει η ζυγαριά καλά και να τα ζυγίζουμε όλα”, τόσο τα καλά, όσο και τα άσχημα.

Δείτε την ανάρτηση του Στέλιου Χανταμπάκη:

«Με αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό σε όλους εσάς που με ακολουθείτε! Αυτό ήταν ένα παιχνίδι, ο πραγματικός αγώνας είναι ο αγώνας στη ζωή και πραγματικοί survivors ήμαστε όλοι όσοι κοιτάμε τη ζωή στα μάτια και προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε σε ότι και αν μας έρχεται... όμορφο-χαρούμενο-άδικο.. (όσοι βγαίνουμε από το παιχνίδι ίσως αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που κερδίσαμε από το survivor... να βγούμε σα λιοντάρια έξω στη ζωή και να προσπαθήσουμε για εμάς και τους ανθρώπους γύρω μας).. σας αγαπώ, τους αγαπώ και μην ξεχνάτε λάθη κάνουμε. Όλοι... το θέμα είναι να δουλεύει η ζυγαριά καλά και να τα ζυγίζουμε όλα… ΚΑΛΑ-ΑΣΧΗΜΑ».

Copyright © 2012 - 2017 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

 
comments powered by Disqus Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας εδώ

ΛΑΒΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΡΟΣ

...στην καθημερινή ενημέρωση του news.gr στέλνοντας φωτογραφίες, video, στιγμιότυπα ή ένα μήνυμα.