Ροζίτα Σώκου: Πως δεν έγινα λεσβία με τέτοιο μπαμπά

11:26 |

Ροζίτα Σώκου: Πως δεν έγινα λεσβία με τέτοιο μπαμπά

Μια προσωπική της στιγμή μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» στο «Ε», η Ροζίτα Σώκου. Η 93χρονη δημοσιογράφος, θυμήθηκε ότι ο πατέρας της τη μεγάλωσε με έναν ιδιαίτερο τρόπο: 

«Εμένα στη ζωή μου επικράτησαν ορισμένες φράσεις που έχω ακούσει από ανθρώπους. Η πρώτη φράση που έπαιξε μεγάλο ρόλο ήταν του πατέρα μου. Εκείνος δεν ήθελε αγόρια -τους άντρες τους βαριόταν- αλλά η κόρη του ήθελε να είναι ίδια με εκείνον. Μια μέρα με είδε με ένα ασημένιο βραχιολάκι. "Τι είναι αυτό;" μου λέει. Του λέω "Η θεία…" και μου απαντά: "Πέταξέ το αμέσως! Αυτά τα φοράνε οι γυναίκες"! Αυτό έπαιξε ρόλο, εγώ δεν φοράω κοσμήματα. Το πως δεν έγινα λεσβία με τέτοιο μπαμπά! Όχι πως είναι κακό πράγμα, προς Θεού!. Αλλά για να πω σε ανθρώπους ότι είναι δύσκολο να παρασυρθούν αν δεν το έχει μέσα σου».

 

Πηγή βίντεο: zappit.gr 

Copyright © 2012 - 2017 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

 
comments powered by Disqus Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας εδώ

ΛΑΒΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΡΟΣ

...στην καθημερινή ενημέρωση του news.gr στέλνοντας φωτογραφίες, video, στιγμιότυπα ή ένα μήνυμα.