Τα άτακτα κορίτσια του Ισραηλινού στρατού

Νέο πονοκέφαλο στο ισραηλινό γενικό επιτελείο στρατού προκάλεσαν οι φωτογραφίες ημίγυμνων φανταρίνων που δημοσιεύτηκαν χθες στο  ειδησεογραφικό site, Walla.

 

Στο τελευταίο περιστατικό "γελοιοποίησης" του Ισραηλινού στρατού, οι νεοσύλλεκτες στρατιωτίνες αποφάσισαν να  βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες στους στρατώνες και να τις ανεβάσουν στο facebook, φορώντας μόνο τα εσώρουχα  και τον εξοπλισμό τους (φωτ).

Σε μία άλλη, πόζαραν χαμογελαστές και με τα παντελόνια κατεβασμένα, δείχνοντας τα δυνατά τους... όπλα στον φωτογραφικό φακό, σε πόζες που θυμίζουν περισσότερο τουρίστες σε διακοπές παρά σοβαρά μέλη των ενόπλων δυνάμεων.

 

 

Φυσικά, το γεγονός εξόργισε τον Ισραηλινό στρατό που εξέδωσε ανακοίνωση ότι οι 5 φανταρίνες "τιμωρήθηκαν για την ανάρμοστη συμπεριφορά τους", χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Το περιστατικό είναι το τελευταίο σε μια σειρά από επεισόδια που αφορούν  νέους ισραηλινούς στρατιώτες οι οποίοι "προσβάλλουν" τον στρατό με φωτογραφίες που ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορούν κυρίως σεξουαλικά και ρατσιστικά μηνύματα.