Βοηθά νεαρές κοπέλες να χάσουν την παρθενιά τους, με το αζημίωτο

Αναλαμβάνει να βρει την καλύτερη προσφορά για την πώληση της παρθενιάς νεαρών κορασίδων, αλλά τονίζει πως δεν είναι προαγωγός

Ο 26χρονος, παχουλός Γιαν Ζακομπιέλσκι με το baby face μένει με τους γονείς του, στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας. Aπό το δωμάτιο του πατρικού του, βοηθά νεαρές κοπέλες να γίνουν... γυναίκες - φυσικά με το αζημίωτο, και οι γονείς του δεν ξέρουν τι δουλειά κάνει ο γιος τους. 

Για την ακρίβεια, μέσω της ιστοσελίδας που διαχειρίζεται, τη Cinderella Escorts (Συνοδοί Σταχτοπούτας), ο Ζακομπιέλσκι  αναλαμβάνει να βρει πελάτες που θα δώσουν την καλύτερη προσφορά για την πώληση... της παρθενιάς νεαρών κοριτσιών, που προβάλει στην ιστοσελίδα του, - 4 προς το παρόν.

Για την ευγενική του... διαμεσολάβηση, ο ίδιος λαμβάνει το 20% της συμφωνίας ως μεσιτεία.

Μάλιστα, τα κριτήρια επιλογής της υποψήφιας πελάτισσας είναι αυστηρά και λεπτομερή. «Η κοπέλα πρέπει να είναι ενήλικη,πιστοποιημένα παρθένα, περνά από ψυχολόγο της εταιρίας, και δεσμεύεται πώςδεν θα κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό» λέει ο νεαρός… επαγγελματίας. 

Επίσης, για την ασφάλεια της κοπέλας, στη συνάντηση συνοδεύεται από άτομο της επιχείρησης και παραμένει κάποιος μαζί της, μήπως προκύψει πρόβλημα. Μπορεί να ακυρώσει τη συνάντησή της, αν αλλάξει γνώμη, αν αισθανθεί άβολα ή αν ο πελάτης είναι «απεριποίητος ή άξεστος» εξηγεί ο Ζακομπιέλσκι.

Τέλος, διαβεβαιώνει πως απορρίπτει κορίτσια που ωθούνται από κάποιον άλλο να απευθυνθούν στο γραφείο.

Το επάγγελμα του Ζακομπιέλσκι έγινε γνωστό όταν πριν λίγες μέρες, όταν  η 18χρονη Ρουμάνα πελάτισσά του Αλεξάντρα Κέφρεν αποκάλυψε ότι, με τη βοήθειά του, έκλεισε συμφωνία για 2.000.000 ευρώ. Το ραντεβού για το χάσιμο της παρθενιάς έχει οριστεί για τον Φεβρουάριο. 

Η προμήθεια του Γιαν: 400.000 ευρώ. 

Ωστόσο, ο  Ζακομπιέλσκι τονίζει πως δεν είναι προαγωγός, αφού δεν εκδίδει τις πελάτισσές του αλλά αυτές απευθύνονται οικειοθελώς στο γραφείο του. «Κανείς δεν εξαναγκάζει τις γυναίκες να κάνουν κάτι, είναι επιλογή τους» λέει χαρακτηριστικά στη Daily Mail