Σε ποτάμι της Αλάσκα το νέο Τέρας του Λοχ Νες (βίντεο)

Το μυστηριώδες πλάσμα που κατέγραψε κάμερα προκάλεσε πανικό στο διαδίκτυο, μέχρι που οι αρχές έλυσαν το μυστήριο

Δύο υπάλληλοι της υπηρεσίας διαχείρισης εδάφους (ή κάτι τέτοιο) της Αλάσκα, κατέγραψαν στις 16  Οκτωβρίου, μία πολύ εντυπωσιακή εικόνα: Ένα μυστηριώδες πλάσμα με μήκος πάνω από 4 μετρά κολυμπούσε στα νερά του ποταμού Chena, ενώ ένα λεπτό στρώμα πάγου σκέπαζε τη ράχη του. 

Ο Craig McCaa και ο Ryan Delaney ανέβασαν πριν λίγες ημέρες το υλικό στο Facebook και το νέο Τέρας του Λοχ Νες γεννήθηκε, συγκεντρώνοντας περισσότερα από μισό εκατομμύριο views. 

"Έχει σαφώς μια ουρά,  ο πάγος δείχνει που είναι η ουρά του, το  κεφάλι είναι μπροστά και μπορείτε να δείτε το μετώπό του στο νερό. Επίσης, αριστερά στο κεφάλι του φαίνεται κάτι που μοιάζει με πτερύγιο. Είναι ένα τεράστιο ψάρι» έγραψε κάποιος στο YouTube .

Άλλοι, πιο ορθολογιστές, θεωρούν ότι το θαλάσσιο τέρας είναι απλά πάγος και λάσπη που κινούνται από ένα ένα ρεύμα" ή "μια μάζα από παγωμένα δίχτυα ψαρέματος". 

Το μυστηριώδες πλάσμα που κατέγραψε η κάμερα προκάλεσε τετοιο πανικό στο διαδίκτυο, μέχρι που οι αρχές έλυσαν το μυστήριο, ανήμερα του Halloween: ""κομμάτια πάγου που έχουν κολλήσει σε ένα σχοινί, το οποίο είναι πιθανόν να αιωρείται στο νερό από μία αποβάθρα ή μία γέφυρα".