Έκανε τον πεθαμένο για να ξεφορτωθεί την αγαπημένη του!

Ένας... μακάβριος χωρισμός

Έκανε τον πεθαμένο προκειμένου να ξεγλιστρήσει από μια σχέση που μάλλον του ήταν βάρος. Από την άλλη, η θλιμμένη σύντροφός του, όταν έφτασε στο νεκροταφείο προκειμένου να τον αποχαιρετήσει για τελευταία φορά, ήρθε μπροστά από μια παράξενη έκπληξη - το προσωπικό δεν είχε ιδέα για τον "δικό" της νεκρό!

Ο "νεκρός" ήταν, ή μάλλον είναι, ένας δικηγόρος (το όνομά του δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα) από το Coventry της Βρετανίας η περίεργη υπόθεση του οποίου έγινε θέμα στους γαργαλιστικούς δικηγορίστικους ιστότοπους της χώρας (RollOnFriday.com). 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο δικηγόρος έβαλε ένα μέλος της οικογένειάς του να ενημερώσει με sms την ανυποψίαστη αγαπημένη του για το θάνατό του. Η αλήθεια ωστόσο, ήρθε στο φως, όταν η συντετριμμένη γυναίκα θέλησε να παραστεί στην κηδεία αλλά στο κοιμητήριο την πληροφόρησαν πως δεν υπήρχε νεκρός με τέτοιο όνομα. Η μητέρα της κοπέλας, μάλιστα φέρεται να επικοινώνησε με την εταιρεία όπου συνεργαζόταν ο παρολίγον γαμπρός της όπου και έμαθε πως όχι μόνο δεν ήταν νεκρός, αλλά εξακολουθούσε και εργαζόταν μαζί τους...