Ινδή έγινε μητέρα στα 70 της!

"Ο Θεός άκουσε τις προσευχές μας. Η ζωή μου ολοκληρώθηκε τώρα"

Έγινε πρώτη φορά μητέρα στα 70 της χρόνια και όπως δηλώνει πως δεν ήταν και τόσο μεγάλη για να γευτεί τη μητρότητα και ότι ένιωσε πλέον τη πληρότητα. Η Daljinder Kaur γέννησε τον περασμένο μήνα έπειτα από δυο χρόνια προσπαθειών με εξωσωματική γονιμοποίηση σε κλινική, στο βόρειο κρατίδιο της Haryana στην Ινδία, σκορπώντας χαρά και στον 79χρονο σύζυγό της. 

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο 46 χρόνια, ζει στο Amritsar και είχε, σχεδόν, χάσει κάθε ελπίδα του να αποκτήσει ποτέ παιδί, αντιμετωπίζοντας μάλιστα και τη χλεύη σε μια χώρα όπου η στειρότητα θεωρείται μερικές φορές και ως κατάρα από το Θεό  

"Ο Θεός άκουσε τις προσευχές μας. Η ζωή μου ολοκληρώθηκε τώρα. Φροντίζω το μωρό μόνη μου, έχω τόση ενέργεια... Ο άντρας μου είναι πολύ τρυφερός, με φροντίζει και με βοηθά όσο μπορεί", ανέφερε η γυναίκα στο AFP. "Όταν διαβάσαμε για την εξωσωματική, σκεφτήκαμε να το δοκιμάσουμε καθώς ήθελα σα τρελή να κάνω ένα δικό μου παιδί", προσθέτει.

Η γυναίκα, υπολόγισε την ηλικία της στα 70 - είναι συνηθισμένο στην Ινδία όπου αρκετοί δεν έχουν πιστοποιητικό γέννησης -, ενώ οι γιατροί στην κλινική σε ανακοίνωσή τους ανέφεραν ότι είναι 72 ετών. 

"Ο κόσμος λέει τι θα απογίνει το παιδί όταν θα πεθάνουμε. Αλλά εγώ έχω πίστη στον Θεό. Ο Θεός είναι παντοδύναμος και πανταχού παρών και θα φροντίσει για τα πάντα", δηλώνει από τη μεριά του ο ευτυχής πατέρας, Mohinder Singh Gill.