ΒΙΝΤΕΟ: Διαβόητος Γερμανός κανίβαλος εξομολογείται πώς έφαγε τον εραστή του

Τον Μάρτιο του 2001, ο Γερμανός Αρμιν Μάιβες δημοσίευσε μια αγγελία στο διαδίκτυο. Έψαχνε για έναν " νέο, καλοφτιαγμένο άνδρα που ήθελε να φαγωθεί". Στην αγγελία απάντησε o Μπερντ Μπράντες.

Οι δύο άντρες συναντήθηκαν και έγιναν ζευγάρι. Ο Μάιβες πήγε τον γκέι εραστή του σε μία αγροικία που είχε, έκαναν σεξ και τελικά σκότωσε και τον έφαγε – κινηματογραφώντας σχεδόν όλη την εμπειρία.

Ο Μάιβες - γνωστός ως Master Butcher -  έμεινε στην ιστορία της εγκληματολογίας καθώς έγινε ο πρώτος άνθρωπος στη Γερμανία που καταδικάστηκε για "φόνο για σεξουαλική ικανοποίηση" , ή "κανιβαλισμό από έρωτα".

Τώρα, σε ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο Docs: Interview with a Cannibal ο Μάιβες αποκαλύπτει κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια του εγκλήματός του: πώς γνώρισε τον Μπράντες και πώς τον έφαγε "φιλέτο από την πλάτη του, με λαχανάκια Βρυξελλών και πατάτες".

Όπως αναφέρει ο Independent, eκείνο τα βράδυ στο εξοχικό, αφού έκαναν σεξ, ο Μπράντες δεν ικανοποιήθηκε και επέμενε να φαγωθεί ζωντανός. Με τη συγκατάθεσή του, ο Μάιβεν έκοψε το πέος του εραστή του, το τηγάνισε και το έφαγαν μαζί.

Το θύμα άρχισε να αιμορραγεί και ο κανίβαλος – αφού τον έκανε μπάνιο και τον τσέκαρε κάθε 15 λεπτά - τελικά τον σκότωσε, τον τεμάχισε και έβαλε τα κομμάτια του στο ψυγείο.

Στη συνέχεια, ετοίμασε το γεύμα του και το απόλαυσε - το ονειρευόταν σχεδόν 40 χρόνια. "Έβαλα ωραία κεριά στο τραπέζι και ετοίμασα το γεύμα μου - φιλέτο από την πλάτη του, πατάτες και λαχανάκια Βρυξελλών. Η πρώτη μπουκιά ήταν φυσικά πολύ παράξενη αλλά ένιωθα ότι είχα πετύχει την τέλεια εσωτερική σύνδεση μέσω της σάρκας του" αναφέρει στο ντοκυμαντέρ ο 54χρονος κανίβαλος.

Δείτε ολόκληρο το ντοκυμαντέρ στο βίντεο που ακολουθεί