Alcoholic Architecture και… μεθύστε χωρίς να πιείτε γουλιά!

Πώς μπορείτε να μεθύσετε χωρίς να πιείτε ούτε μια γουλιά; Η απάντηση είναι Alcoholic Architecture, μια παμπ στη Borough Market του Λονδίνου.

Η παμπ λοιπόν προσφέρει μια εγκατάσταση όπου υπάρχει ένα νέφος εισπνεύσιμου κοκτέιλ.

Όσοι πελάτες είναι άνω των 18 και έχουν προμηθευτεί εγκαίρως το εισιτήριο τους, μπορούν να μπουν στο... νέφος γα περίπου 50 λεπτά.

Ο εμπνευστής του, το στούντιο Bombas and Parr, υπόσχεται να γίνετε... ντίρλα χωρίς να πιείτε σταγόνα.

Το εισπνεύσιμο αλκοόλ είναι ένας συνδυασμός 1 προς 3, συγκεκριμένα οινοπνευματώδη και αναμικτήρες, σε μορφή αεροζόλ. Τα ποτά είναι συγκεκριμένα, καθώς η πάμπ κάθεται εκεί που παλιά, ήταν ένα μοναστήρι, δίπλα στην πιο παλιά γοτθικού ρυθμού εκκλησία σ' ολόκληρη τη Βρετανία: Chartreuse (σαρτρέζ), Benedictine (βενεδικτίνη), βέλγικη μοναστηριακή (μπύρα) Trappist, ακόμη και το διαβόητο Buckfast (μπάκφαστ), ένα ενισχυμένο κρασί, τόσο δυνατό που φημολογείται ότι η σκωτσέζικη Βουλή επεξεργάζεται νομοσχέδιο για να μην επιτρέψει την είσοδο στη χώρα αυτού του οινοπνευματώδους με καφεΐνη.

Πριν εισέλθετε στην Alcoholic Architecture, θα φορέσετε προστατευτικά για να περιορίσετε την έκθεση δέρματος και βλεννογόνων στο αλκοολούχο νέφος και να είστε σίγουροι ότι θα μεθύσετε 40% πιο γρήγορα!

Και αν σας φέρει ο δρόμος να ξέρετε ότι η πώληση εισιτηρίων για τον Σεπτέμβριο έχει ήδη ξεκινήσει.