Υποθαλάσσια βόλτα στο ναυάγιο του Τιτανικού

Είναι ίσως το πιο εμβληματικό πλοίο όλων των εποχών, όμως η πιο κοντινή εμπειρία που μπορεί να έχει κανείς με το υπερωκεάνιο «Τιτανικός» είναι μια επίσκεψη στο μουσείο του Μπέλφαστ ή… μια βραδιά με ποπ κορν και την ομώνυμη ταινία με τους Λεονάρντο ντι Κάπριο και Κέιτ Γουίνσλετ να παίζει στην οθόνη της τηλεόρασης.

Αυτά ισχύουν για όσους δε μπορούν να διαθέσουν 60.000 δολάρια για μια… ιδιωτική, υποβρύχια ξενάγηση στο πραγματικό ναυάγιο του Τιτανικού.

Μια εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται και μπορούν να διαθέσουν το συγκεκριμένο ποσό να… κάνουν μια βουτιά στο βάθος της… ιστορίας και στα 12.500 πόδια κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας για να ανακαλύψουν το περίφημο ναυάγιο στο βυθό του Ατλαντικού.

Η υποβρύχια ξενάγηση προσφέρεται από την εταιρεία Bluefish και μέχρι στιγμής την έχουν επιλέξει πάνω από 40 άτομα.

«Έχουμε στείλει πάνω από 40 άτομα εκεί κάτω. Ο Τιτανικός εξάπτει το μυαλό και τη φαντασία του ευρύτερου κοινού. Την υπηρεσία έχουν επιλέξει από δισεκατομμυριούχοι στο χώρο της τεχνολογίας, μέχρι νοικοκυρές» σχολίασε στη MailOnline ο διευθυντής της Bluefish, Steve Sims.

Η μοναδική αυτή κατάδυση διαρκεί 11 με 12 ώρες συνολικά, ενώ στην τιμή περιλαμβάνονται και τα γεύματα, η διαμονή και ένα προσωπικό βίντεο.