Η… μονταζιέρα του Ραχόι πέταξε εκτός κάδρου τον Τσίπρα!

«Τον είδα λίγο ανήσυχο» είπε ο Αλέξης Τσίπρας για τον Μαριάνο Ραχόι μετά την πρώτη του γνωριμία, αποδίδοντας τη σε εσωτερικά ζητήματα, τα οποία προκαλούν την αρνητική στάση «κάποιων» κυβερνήσεων προς την Ελλάδα.

Λίγη ώρα αργότερα όμως, ένα λάθος, φαίνεται πως επανέφερε σκέψεις περί... μονταζιέρας, η οποία λειτουργεί αυτή τη φορά όμως στα άδυτα του ισπανικού πρωθυπουργικού γραφείου. Κι αυτό γιατί αναρτήθηκε η καθιερωμένη οικογενειακή φωτογραφία της Συνόδου Κορυφής, χωρίς τους πρωθυπουργούς, οι οποίοι βρίσκονταν στα άκρα της φωτογραφίας. Η συγκεκριμένη... κομμένη φωτογραφία, δεν χωρούσε ούτε τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος βρέθηκε εκτός κάδρου. 

 

Την ίδια φωτογραφία ανάρτησε στο Twitter το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα, με την επισήμανση πως είναι «η πρώτη φορά που η ευρωπαϊκή Αριστερά εκπροσωπείται στη Σύνοδο». Με τη διαφορά ότι το... κόψιμο της φωτογραφίας περιελάμβανε αυτή τη φορά όλους τους Ευρωπαίους ηγέτες. 

Η φωτογραφία ήταν ολόκληρη και χωρούσαν όλοι και όλα: Οι δύο σειρές ηγετών, η εκπρόσωπος  Εξωτερικής Πολιτικής Φ.Μογκερίνι, οι σημαίες που τους πλαισίωναν, η άκρη του βάθρου. 

Φαίνεται πως τα δύο επιτελεία διαθέτουν διαφορετική αντίληψη για το πώς πρέπει να κόβεται μία φωτογραφία.