Eclipse: Το λαμπραντόρ που πάει μόνο του βόλτα με το λεωφορείο!

Υπάρχουν και αυτές οι πόλεις, όπως το Σιατλ, που αγαπούν πολύ τα ζώα. Στο Σιατλ, τα ζώα γίνονται δεκτά στα μέσα μεταφοράς, μαζί με τους ιδιοκτήτες τους.

Τι γίνεται όμως όταν ένα σκυλί - και μάλιστα όχι αδέσποτο- παίρνει μόνο του το λεωφορείο για να πάει στο πάρκο;

Αυτή είναι η Eclipse (Έκλειψη), το μαύρο λαμπραντόρ που εδώ και εβδομάδες παίρνει το λεωφορείο από μια στάση κοντά στο σπίτι της, στη γειτονιά Μπελτάουν, για να πάει μέχρι το πάρκο των σκύλων της περιοχής, που βρίσκεται τέσσερις στάσεις μακριά.

Τις πρώτες μέρες, οδηγός και επιβάτες αιφνιδιάστηκαν! Πλέον όμως την έχουν μάθει και απλώς... την καλημερίζουν!

"Πηδάει και κάθεται, κι εγώ αρχίζω να την χαϊδεύω και ο τύπος που κάθεται δίπλα μου μού λεέι 'α ναι, είναι ο σκύλος που παίρνει κάθε μέρα το λεωφορείο για το πάρκο των σκύλων, μόνος του' " δηλώνει έκπληκτος ο Μάιλς Μοντγκόμερι, ραδιοφωνικός παραγωγός του σταθμού KISW, που βρισκόταν την περασμένη εβδομάδα στο λεωφορείο, όταν είδε στον διάδρομο ένα μαύρο λαμπραντόρ να κατευθύνεται προς την άδεια διπλανή του θέση. Καθώς το λεωφορείο προχωρούσε, ο Μοντγκόμερι συνειδητοποίησε ότι το σκυλί ήταν όντως μόνο του και κοίταζε εντατικά από το παράθυρο. "Άρχισε να κουνά την ουρά της όταν είδε τη στάση της. Μετά πήδηξε από το κάθισμα, κατέβηκε από το λεωφορείο και έτρεξε προς το πάρκο".

Η εταιρεία των μέσων μεταφοράς της πόλης του Σιάτλ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία επιβεβαίωσε την ιστορία.

Ο ιδιοκτήτης της Eclipse δήλωσε στα τοπικά μέσα ότι δεν τον πειράζουν οι αυτόνομες δραστηριότητές της.

"Χωρίζουμε. Ανεβαίνει στο λεωφορείο χωρίς εμένα, και βρισκόμαστε μετά στο πάρκο. Περίπου μία φορά τη βδομάδα παίρνω ένα τηλεφώνημα. 'Γεια, έχω τον σκύλο σου εδώ...' πρέπει να λέω κάθε φορά ''Όχι, όλα καλά' ".

Η εταιρεία των μέσων μεταφοράς λέει ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.