Τραγούδι των Monty Python είναι το πιο δημοφιλές στις… κηδείες

Οι Βρετανοί φημίζονται για το φλεγματικό χιούμορ τους. Άλλη μια απόδειξη είναι το γεγονός ότι - σε σχετική έρευνα που έγινε - αποδείχθηκε ότι το "Always Look On The Bright Side Of Life" των Monty Python, είναι το πιο αγαπημένο τραγούδι που παίζεται στις κηδείες!    

Μάλιστα, η μελέτη έδειξε ότι το συγκεκριμένο, υπεραισιόδοξο τραγούδι του 1979, εκτόπισε από την κορυφή της λίστας με τα... αποχαιρετιστήρια κομμάτια το "My Way", του Φρανκ Σινάτρα.

Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Κόλιγουντ, αυτό δείχνει μια αλλαγή στην στάση των γενεών απέναντι στις κηδείες. "Η ποικιλία των τραγουδιών που ντύνουν μουσικά στις κηδείες σήμερα, δείχνει πως όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να γιορτάσουν τη ζωή του αγαπημένου τους προσώπου με ένα ταιριαστό αντίο".

Δημοφιλείς επιλογές στο top 10 των βρετανικών κηδειών είναι ακόμα το "Angels" του Robbie Williams και το "Who Wants To Live Forever" των Queen. Στη θέση 12 βρίσκεται το "My Heart Will Go On" από την Celine Dion ενώ στην 20αδα υπάρχουν και πιο κλασσικές και... ταιριαστές επιλογές όπως το "Time to Say Goodbye" από Sarah Brightman and Andrea Bocelli, οι "Τέσσερις εποχές" του Vivaldi και το "Ave Maria" του Schubert.