Νοσοκόμα σκότωνε τους ασθενείς της επειδή ήταν… ενοχλητικοί!

Ύποπτη για 38 δολοφονίες ασθενών σε νοσοκομείο της Ιταλίας είναι μία 42χρονη νοσοκόμα, η οποία φέρεται να σκότωνε ανθρώπους επειδή τους έβρισκε, τους ίδιους ή τους συγγενείς τους, ενοχλητικούς!

Η νοσοκόμα Ντανιέλα Ποτζιάλι κατηγορείται ότι χορήγησε θανάσιμη ένεση καλίου σε μία 78χρονη ασθενή σε νοσοκομείο στην περιοχή Λούγκο, όμως η αστυνομική έρευνα επεκτείνεται σε συνολικά 38 ύποπτους θανάτους, εκ των οποίων μάλιστα οι δέκα θεωρούνται “πολύ ύποπτοι”, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ.

Μάλιστα, η εφημερίδα New York Post αναφέρει ότι η αστυνομία βρήκε στο κινητό της 42χρονης νοσοκόμας μία φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται να κάνει... thumbs-up (να υψώνει δηλαδή θριαμβευτικά τους αντίχειρες) με φόντο έναν ασθενή της που έχει μόλις πεθάνει...

Πάντως, η έρευνα της αστυνομίας χαρακτηρίζεται εξαιρετικά δύσκολη, καθώς η χημική ένωση που φέρεται να χρησιμοποιούσε η Ιταλίδα νοσοκόμα, το χλωριούχο κάλιο, που χρησιμοποιείται επίσης συχνά στις ΗΠΑ για την επιβολή της θανατικής ποινής, εξαφανίζεται γρήγορα από το αίμα και δεν είναι εύκολο να εντοπιστεί μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.