Γυναίκα αυτοκτόνησε πέφτοντας σε λίμνη με κροκόδειλους

Πέφτοντας σε μια λίμνη γεμάτη κροκόδειλους έδωσε τέλος στη ζωή της μια 65χρονη γυναίκα. Το περιστατικό συνέβη στην Ταϊλάνδη, στο διάσημο πάρκο της περιφέρειας της Μπανγκόκ, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής κυριακάτικος περίπατος για τις οικογένειες.

Όπως ενημέρωσε η αδελφή της, η γυναίκα έπασχε από "άγχος και κατάθλιψη τις τελευταίες ημέρες".

Το ζωολογικό αυτό πάρκο παρουσιάζει ένα θέαμα πάλης με τους κροκόδειλους, το "Crocodile Wrestling Show" όπως το ονομάζει, όπου οι εκπαιδευτές βάζουν τα χέρια ή το κεφάλι τους στο στόμα των ζώων, πριν στο τέλος αγκαλιάσουν τα μεγάλα ερπετά.

Πάνω από τη λίμνη υπάρχει μια γέφυρα από την οποία οι επισκέπτες μπορούν να ταΐζουν τους κροκόδειλους με νεκρά κοτόπουλα, τα οποία δένουν στην άκρη καλαμιών ψαρέματος. Στη λίμνη υπάρχουν εκατοντάδες κροκόδειλοι.

Ο διευθυντής του ζωολογικού πάρκου δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι του πάρκου ειδοποίησαν την αστυνομία αμέσως μετά το συμβάν.

"Έχουμε κάνει ό,τι περνά από το χέρι μας, τοποθετώντας υψηλά φράγματα, σύστημα τηλεπαρακολούθησης και φρουρούς που περιπολούν", τόνισε μιλώντας στην ταϊλανδική τηλεόραση. Ωστόσο η περίφραξη της γέφυρας πάνω από τη λίμνη μόλις που ξεπερνά το ένα μέτρο.

Οι κανόνες ασφαλείας, στα ζωολογικά πάρκα όπως και τα πορθμεία σπανίως τηρούνται στην Ταϊλάνδη, όπου διοργανώνονται φωτογραφίσεις για τους επισκέπτες δίπλα σε τίγρεις και κροκόδειλους.