Νιόπαντροι φωτογραφήθηκαν τυχαία με φόντο…ανεμοστρόβιλο!

Ο καθένας θυμάται την ημέρα του γάμου του, κοιτάζοντας το άλμπουμ με τις φωτογραφίες. Όμως, ένα ζευγάρι που παντρεύτηκε στον Καναδά το Σάββατο, έχει έναν ειδικό λόγο που έκανε την ημέρα αυτή αξέχαστη. Φωτογραφήθηκαν τυχαία με φόντο έναν ανεμοστρόβιλο και τα στιγμιότυπα έκανα το γύρο του κόσμου μέσω του Facebook της φωτογράφου!

Η Colleen Niska έπαιρνε φωτογραφίες της νύφης και του γαμπρού σε έναν ειδυλλιακό αγροτικό δρόμο κοντά στο Σασκατούν όταν παρατήρησε στο βάθος τον ανεμοστρόβιλο. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CTV, η επαγγελματίας φωτογράφος συνέχισε να φωτογραφίζει το νιόπαντρο ζευγάρι συνεπαρμένη από το μαγευτικό "πλάνο".

Στη συνέχεια, η Niska πόσταρε στο Facebook τις... θυελλώδεις, ρομαντικές φωτογραφίες του ζευγαριού λέγοντας ότι στο "όνειρο της" θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα συλλάβει τέτοιες εικόνες.

"Είμαι σίγουρη ότι αυτό θα συμβεί μόνο μία φορά στη ζωή μου!" σχολίασε η φωτογράφος και φαίνεται ότι εντυπωσίασε χιλιάδες κόσμου. Μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας , οι μοναδικές φωτογραφίες είχαν 17,500 shares.