ΒΙΝΤΕΟ : Αμερικανοί στρατιώτες σε ρόλο Drag Queen !

Ενώ εκατομμύρια βλέμματα ήταν στραμμένα στην απονομή των Όσκαρ αυτό το Σαββατοκύριακο, ένα άλλο υπερθέαμα ανέβαινε σε μια στρατιωτική βάση, στην Οκινάουα της Ιαπωνίας.

Το Σάββατο, έξι γκέι, λεσβίες και ετερόφυλοι στρατιωτικοί, που υπηρετούν στην Αεροπορική Βάση Kadena, έβγαλαν τις αυστηρές στολές τους και φόρεσαν... φτερά και πούπουλα (και πολύ γκλίτερ) για να πρωταγωνιστήσουν σε ένα drag show. 

Μάλιστα, η βραδιά είχε πολύ μεγαλύτερη επιτυχία από ό,τι περίμεναν οι διοργανωτές. Η ομάδα των drug queens περίμενε ότι θα πουλήσει μόνο 75 εισιτήρια, αλλά, τελικά, μέσα σε δέκα ημέρες, πουλήθηκαν 400 εισιτήρια. 

"Δεν πίστευα ότι θα υπήρχε μεγάλη ζήτηση για ένα γεγονός, όπως αυτό στο νησί, αλλά η παράσταση εκτινάχθηκε", δήλωσε η Αντιπλοίαρχος Marissa Greene. 

H εκδήλωση είχε τίτλο "I Wanna Dance with Somebody " (Θέλω να χορέψω μαι κάποιον) και είχε στόχο να συγκεντρώσει χρήματα για τον οργανισμό OutServe - SLDN, τη μεγαλύτερη ομάδα υπεράσπισης για τις λεσβίες, τους αμφιφυλόφιλους και της τρανσέξουαλ κοινότητας μέσα στον αμερικανικό στρατό.