Μηχανικός έφτιαξε γυναίκα -ρομπότ και την παντρεύτηκε

Τον πίεζαν οι γονείς του να αποκατασταθεί

Το χτίσιμο μιας καλής σχέσης με τον ιδανικό σύντροφο, απαιτεί χρόνο. Μερικές φορές όμως, χρειάζεται να... χτίσεις με τα ίδια σου τα χέρια το τέλειο ταίρι! Η ιστορία είναι κοινή: εκείνος ή εκείνη, έπειτα από πολλαπλές ερωτικές αποτυχίες, αποφασίζει να πάρει τη ζωή στα χέρια και να κάνει κάτι άκρως ριζοσπαστικό. 

Ο 31χρονος μηχανικός τεχνητής νοημοσύνης από το Hangzhou της Κίνας ήθελε διακαώς να αποκατασταθεί αλλά η ζωή δεν τον αντάμειψε με μια αντάξια για τα δικά του μέτρα και σταθμά, σύντροφο. Ο πολυμήχανος νέος, ονόματι Zheng Jiajia, πήρε τα εργαλεία στα χέρια του και χάρη στις γνώσεις του έφτιαξε από το μηδέν τη μέλλουσα κυρία Jiajia! Αφού έφτιαξε ένα ρομπότ με γυναικεία χαρακτηριστικά που το ονόμασε Yingying, στη συνέχεια την παντρεύτηκε σε μια (ανεπίσημη) γαμήλια τελετή, όπως σημειώνει η South China Morning Post. 

Η Yingying, δεν είναι απλά ένα τυχερό μεταλλικό ρομπότ: όπως λέει ο δημιουργός και σύζυγός της, κατανοεί τα δύσκολα κινέζικα και μάλιστα καταφέρνει και ψελλίζει και ορισμένες απλές λέξεις.    

Ο γάμος πάντως ήταν παραδοσιακός- αν και δεν έχει νομική ισχύ. Όπως συνηθίζεται στην Κίνα, η Yingying φορούσε ένα μαύρο φόρεμα και είχε ένα κόκκινο μαντίλι στο κεφάλι. Ο Jiajia αποφάσισε να παντρευτεί το ρομπότ, αποτελεί επίσης και «βιτρίνα» της startup που δημιούργησε με τέτοια τεχνολογικά θαύματα, γιατί έτσι θα έκλεινε το στόμα των γονιών του που τον πίεζαν να αποκατασταθεί. Μέχρι στιγμής, η νύφη δεν περπατά κάτι που θα απασχολεί ήδη τον σύζυγό της ο οποίος θα φροντίσει να κάνει το θαύμα του -έτσι ώστε να κάνει και τις δουλειές του σπιτιού.