Την απέλυσαν γιατί ήταν εκθαμβωτικά όμορφη!

Με το αιτιολογικό ότι ότι «θα έπρεπε να βρίσκεται στην πασαρέλα»

Η ομορφιά, λένε, αποτελεί διαβατήριο και ανοίγει διάπλατα τις πόρτες για μια εντυπωσιακή καριέρα. Λένε. Γιατί στην περίπτωση μιας νεαρής, άκρως εκθαμβωτικής κοπέλας, η ομορφιά γύρισε μπούμερανγκ. Η 24χρονη Emma Hulse, καταγγέλλει ότι απολύθηκε από τη δουλειά της, σε μια εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων στο Λονδίνο, με τη δικαιολογία ότι παρά ήταν... όμορφη!

Η Hulse εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό UNIT TV για μόλις πέντε λεπτά, όταν ο μάνατζερ την ενημέρωσε ότι πρέπει να αποχωρήσει με το αιτιολογικό ότι ότι «θα έπρεπε να βρίσκεται στην πασαρέλα»! Σύμφωνα με το Refinery 29, η νεαρή γυναίκα ανέφερε ότι έφτασε στη δουλειά της στις 9 το πρωί όταν έπειτα από ελάχιστα λεπτά, έλαβε ένα περίεργο μήνυμα με το οποίο την ενημέρωναν ότι δεν ήταν πια αναγκαία. «Μίλησα με τον μάνατζερ και με ρώτησε αν είμαι μοντέλο. Φορούσα απλά ένα κραγιόν, μια μπλούζα και ένα παντελόνι. Πραγματικά δε νομίζω ότι ήμουν άσεμνη».  

Η εταιρεία πάντως έστειλε στο σπίτι του τον μάνατζερ και δήλωσε έκπληκτη με τη συμπεριφορά του, λέγοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος προκαλεί προβλήματα.