Είναι γεγονός πως οι μοντέρνοι άντρες ξυρίζουν τα πόδια τους

Μια τάση που ορισμένες γυναίκες τη βλέπουν θετικά

Οι γυναίκες το κάνουν εδώ και δεκαετίες, αλλά τώρα φαίνεται πως και οι άντρες χρησιμοποιούν το ξυραφάκι και σε άλλα, "αχαρτογράφητα" σημεία του σώματός τους. Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, σχεδόν οι μισοί σύγχρονοι άντρες ξυρίζουν τα πόδια τους με ξυράφι ή με ειδικά ψαλίδια καλλωπισμού (trimmers). 

Το αντρικό περιοδικό Men's Health ρώτησε τους ακόλουθους της σελίδας τους στο Facebook για το θέμα, όταν οι συντάκτες ζήτησαν τη γνώμη τους για το ότι αρκετοί άντρες πράγματι προχωρούν στην αφαίρεση της τριχοφυΐας από τα πόδια τους. 

"Τα αποτελέσματα μας εξέπληξαν" παραδέχτηκαν από το περιοδικό αποκαλύπτοντας ότι ένα 33.1% παραδέχεται ότι κάνει χρήση trimmer για να τα αραιώσει ενώ ένα 15.3% παραδέχεται ότι τα ξυρίζει τελείως και πως δε το βρίσκει παράξενο. 

Στο μεταξύ, πάνω από τους μισούς (51.6%), επιμένουν ότι δε θα αγγίξουν ποτέ τις τρίχες στα πόδια τους. Οι υπεύθυνοι του περιοδικού, έχοντας την περιέργεια να μάθουν τι γνώμη έχουν οι γυναίκες για την τάση αυτή, ρώτησαν τις αναγνώστριες του Woman's Health. Τι ανακάλυψαν; Ότι το 22% "αγαπούν τον άντρα με φρεσκοξυρισμένα πόδια"...