Η καλλονή που ρισκάρει τη ζωή της για να μείνει πάντα νέα

Είναι μόλις 29 ετών και μητέρα τριών παιδιών

Βγάζει πάνω από 100 selfies την ημέρα, είναι μητέρα και παραδέχεται ότι ρισκάρει τη ζωή της με το να κάνει ενέσεις σωματοτροπίνης (ή ανθρώπινη αυξητική ορμόνη), προκειμένου να παραμείνει νέα!

Η Jacqui Ryland είναι μια 29χρονη καλλονή, η οποία χάρη στην εμμονή της με τις selfies, έχει καταφέρει και κερδίζει πανάκριβα δώρα από αγνώστους - μέχρι στιγμής της έχουν δωρίσει MacBook, ένα ρόλεξ αξίας 7.300 δολαρίων και μια plasma τηλεόραση. Η ίδια πάντως φροντίζει να παραμένει... νέα, ακόμα και με επικίνδυνες μεθόδους. "Κάθε πρωί, κάνω ένεση με ανθρώπινη αυξητική ορμόνη που ως επίπτωση, μεγαλώνει την καρδιά πράγμα που είναι αρκετά επικίνδυνο", δηλώνει στο Channel 5. 

Η Ryland, από το Worcester της Αγγλίας, υποστηρίζει ότι "οι ορμόνες καλυτερεύουν την επιδερμίδα μου, τα μαλλιά και τα νύχια μου μεγαλώνουν περισσότερο και γενικά έχω νεανική όψη", λέει και εξηγεί για το ενδεχόμενο να βάλει τέλος σε αυτή την επικίνδυνη συνήθεια "αν σταματήσω να κάνω την ένεση, μετά από δυο εβδομάδες θα πάρω κιλά θα αρχίσω να κουράζομαι περισσότερο θα αρχίσω να νιώθω πιο στρεσαρισμένη και καταθλιπτική". 

Η 29χρονη είναι μητέρα τριών παιδιών και έκανε την πρώτη της αυξητική στήθους σε ηλικία 17 ετών. "Είναι εθισμός. Δε πιστεύω ότι θα σταματήσω ποτέ, θα το κάνω μέχρι να πεθάνω...". 

Η ίδια ρίχνει το "ανάθεμα" στην παιδική της ηλικία:"Όταν πήγαινα σχολείο, μισούσα τον εαυτό μου. Μισούσα το γεγονός ότι δεν είχα στήθος. Μισούσα τα μαλλιά μου. Μισούσα κάθετι επάνω μου και τότε αποφάσισα να τα αλλάξω όλα".