Οι ρεαλιστικές τούρτες – θρίλερ που θα σας ανατριχιάσουν

Η Katherine Dey παραδίδει μαθήματα μακάβριας ζαχαροπλαστικής με υπόκοσμες φιγούρες , τέρατα της θάλασσας, περιστέρια, ανθρώπινα κεφάλια και βρέφη

Θα βυθίζατε το κουτάλι σας, σε ένα...ανθρώπινο κεφάλι; Σε έναν... εγκέφαλο; Πριν προχωρήσετε στην αποστροφή του βλέμματός σας, κοιτάξτε καλά τα παρακάτω ανατριχιαστικά δημιουργήματα, που όμως εντός αυτών κρύβεται το πιο γλυκό περιεχόμενο.

Κι αυτό γιατί, πρόκειται για απίστευτα ρεαλιστικά γλυκίσματα που δημιουργεί με “δαιμονική” μαεστρία μια καλλιτέχνης, σοκάροντας αρκετούς με ταλέντο της.

Οι εν λόγω... τούρτες (πράγματι είναι γλυκίσματα), ανήκουν στην καλλιτέχνη Katherine Dey, η οποία εκτός των άλλων, παραδίδει μαθήματα μακάβριας ζαχαροπλαστικής με υπόκοσμες φιγούρες και μη, όπως τέρατα της θάλασσας, περιστέρια, ανθρώπινα κεφάλια και βρέφη...

Η ίδια, φυσικά φτιάχνει λιχουδιές που μάλλον χρειάζονται γερό στομάχι! “Εμπνέομαι από αρκετά πράγματα. Μου αρέσει αυτό το παράξενο συναίσθημα που με κυριεύει όταν φτιάχνω κάτι που μοιάζει τόσο αληθινό, αλλά δεν είναι. Ή όταν μια τούρτα που δε μοιάζει ιδιαίτερα φαγώσιμη, αλλά είναι και είναι νοστιμότατη... Πάντως, όσο αηδιασμένοι μπορεί να δείχνουν οι άνθρωποι, στο τέλος κανείς δεν αρνείται να δοκιμάσει το κέικ ή τη τούρτα”, δηλώνει η ίδια.