Μπαρ στη Δανία ψάχνει εργαζόμενο για να βλέπει πορνό

Η αμοιβή του θα είναι τουλάχιστον 3.000 ευρώ

Οι εποχές που ζούμε είναι, αναμφισβήτητα, αλλόκοτες και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από την επικαιρότητα. Πάρτε για παράδειγμα, τους υπεύθυνους ενός μπαρ στη Δανία, οι οποίοι – εν καιρώ κρίσης – αναζητούν κάποιον που να κάνει μια δουλειά ίσως λίγο, διαφορετική από άλλες. Και δεν εννοούμε, μπάρμαν, ντισκ τζόκεϊ ή υποδοχή. Αναφερόμαστε σε κάποιον, που αν πει το ναι, θα βλέπει τουλάχιστον για 20 ώρες την εβδομάδα, πορνό!

Το Hornsleth Bar, στο Aarhus, θα παρέχει στον νέο εργαζόμενο, λάπτοπ, X-rated DVDs (λίστα με ιστοσελίδες «ενήλικου» περιεχομένου») και ένα πριβέ γραφείο. 

Σκοπός του θα είναι να διεισδύσει στον χώρο των ερωτικών ταινιών, με στόχο να βρει τους καλύτερους ήχους πορνό. Αυτοί, οι ήχοι, θα «δεθούν» μεταξύ τους και θα δημιουργήσουν μια 60 ωρών ηχητική λούπα (με ήχους του σεξ φυσικά) που θα αποτελεί τη βάση μιας art installation (εγκατάστασης τέχνης) στις τουαλέτες. Ο χώρος θα κοσμείται και από αφίσες διάσημων πρωταγωνιστών ερωτικών ταινιών.  

Οι άνθρωποι του Hornsleth Bar, το κατώφλι του οποίου διασχίζουν περί τα 2.000 άτομα κάθε Σαββατοκύριακο, δηλώνουν ότι απλά ψάχνουν κάποιον ανοιχτόμυαλο, έμπειρο, να έχει συμπληρώσει τα 18, ενώ ο μισθός που θα λαμβάνει θα είναι κάτι λιγότερο από 3.000 ευρώ – ο τυχερός που θα επιλεγεί θα πάρει τον τίτλο Porn Jay ή PJ και θα δουλέψει το υπόλοιπο του Απριλίου και ολόκληρο τον Μάιο.

Ο Kristian von Hornsleth, ο «εγκέφαλος» του μπαρ, ανέφερε ότι «ο χώρος έχει κατακλυστεί από αιτήσεις μιας και η ανταπόκριση του κόσμου είναι τεράστια», προσθέτει δε ότι «θα μπορούσε να είναι είτε άντρας, ή γυναίκα – δε μας ενδιαφέρει το φύλο -, και σύντομα θα αρχίσουμε τις συνεντεύξεις. Θέλουμε να έχουμε ήχους από τον κόσμο του πορνό στο μαγαζί. Δεν θέλουμε να ακούμε μια μόνο γυναίκα να ουρλιάζει, γι' αυτό κάποιος πρέπει να παρακολουθήσει όσο πιο πολύ γίνεται αυτές τις ταινίες, να επεξεργαστεί τον ήχο και την εικόνα», σημειώνει και προσθέτει

«Κάποιος ως DJ πρέπει να αναμιγνύει τους ήχους. Αυτοί πρέπει να είναι διαφορετικοί, ανάλογα με την ώρα και τη διάθεση»...