Εντοιχισμένη η υψηλότερη ρόδα λούνα παρκ σε όλη την Ασία

Εκτός από ένα στάδιο 5.000 θέσεων και ένα εμπορικό κέντρο 2.787 τετραγωνικών μέτρων το γιγαντιαίων διαστάσεων ψυχαγωγικό θέρετρο που αναμένεται να κατασκευαστεί στο Μακάο θα διαθέτει μία ακόμη ατραξιόν έκπληξη! 
 
Οι κατασκευαστές του περίφημου Studio City, που έχει σχεδιαστεί ως αντίγραφο της Gotham City του Μπάτμαν, αποκάλυψαν τα σχέδιά τους για τη δημιουργία μιας… εντοιχισμένης ρόδας λούνα παρκ στην πρόσοψη του εντυπωσιακού κτίσματος.
 
 
Η νέα αυτή ατραξιόν θα ονομάζεται «Golden Eye» και θα είναι η υψηλότερη ρόδα λούνα παρκ της Ασίας, χτισμένη σε ύψος 130 μέτρων.
 
Οι ατραξιόν του Studio City βασίζονται σε διάσημες ταινίες, όπως αναφέρει η MailOnline, Το 2,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων ξενοδοχείο που θα κατασκευαστεί θα έχει 1.600 δωμάτια σε στιλ art deco, ένα στάδιο 5.000 θέσεων και θα φιλοξενεί ζωντανές συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και κορυφαία αθλητικά γεγονότα. 
 
 
Η διάσημη Studio City θα έχει επίσης το δικό της πλήρως λειτουργικό τηλεοπτικό στούντιο, ενώ το Studio 8 θα έχει χώρο για 300 άτομα ζωντανού κοινού για προγράμματα ριάλιτι και παραγωγές game-show για την Ασία.
 
Το Golden Eye αναμένεται να ολοκληρωθεί αργότερα μέσα στη χρονιά που διανύουμε.