Ομπάμα: Οι προσευχές μας είναι στο Τέξας

"Σήμερα οι προσευχές μας είναι για τους τους ανθρώπους του Τέξας,  στον απόηχο της θανατηφόρα έκρηξης χθες το βράδυ σε ένα εργοστάσιο λιπασμάτων. Μια σφιχτοδεμένη κοινότητα έχει κλονιστεί, και καλοί, εργατικοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους" είπε σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος βρίσκεται καθ' οδόν για τη Βοστόνη, όπου θα παραστεί σε τελετή μνήμης για τα θύματα των βομβιστικών επιθέσεων στον μαραθώνιο της Βοστόνης.

"Θέλω να ευχαριστήσω τους πρώτους που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα για βοήθεια, οι οποίοι εργάστηκαν ακούραστα τη διάρκεια της νύχτας για να ελέγξουν την κατάσταση και να περιθάλψουν τους τραυματίες. 

Η κυβέρνηση είναι σε άμεση επαφή με τους τοπικούς φορείς του Τέξας προκειμένου να καλύψει κάθε ανάγκη και να προσφέρει κάθε βοήθεια, όσο  συνεχίζονται οι επιχειρήσεις διάσωσης και η καταγραφή των αναγκών" ανέφερε ο Μπαράκ Ομπάμα στην ανακοίνωση που εξέδωσε για την τραγωδία στο Γουέστ.

 " Καθώς οι κάτοικοι συνεχίζουν να ζουν αυτήν την τραγωδία, θα έχουν την υποστήριξη του αμερικανικού λαού" κατέληξε ο Αμερικανός πρόεδρος .