Αποκεφάλισε τη μητέρα του και πήγε με το κεφάλι της για ψώνια

Κατά τη σύλληψή του, ο 36χρονος δεν αντιδρούσε σχεδόν καθόλου, ήταν κατατονικός και επαναλάμβανε μόνο συνεχώς ότι διψούσε...

Την περασμένη Κυριακή, την ημέρα της Γιορτής της Μητέρας, ο 36χρονος  Τζόσουα Λι Γουέμπ σκότωσε την μητέρα του και της έκοψε το κεφάλι. Στη συνέχεια, οδήγησε 40 χιλιόμετρα από το Κόλτον, όπου έμενε, για να φτάσει στην γειτονική επαρχιακή πόλη Εστακάδα.

Εκεί, εμφανίστηκε μεσα στα αίματα - με το κουζινόμαχαιρο στο ένα χέρι και το κεφάλι της άτυχης γυναίκας στο άλλο – σε ένα συνοικιακό μανάβικο, κάνοντας τους πάντες να παγώσουν. 

Πριν καν προλάβουν να αντιδράσουν, ο 36χρονος επιτέθηκε και μαχαίρωσε πολλλες φορές έναν 66χρονο υπάλληλο. Οι συνάδελφοί του πάλεψαν με τον δράστη και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί.

Η αστυνομία φυσικά συνέλαβε τον άνδρα ενώ την ίδια ώρα δεχόταν μία κλήση για ένα ακέφαλο πτώμα στην πόλη Κόλτον. Ήταν η μητέρα του Τζόσουα, η 59χρονη Τίνα Μαρί Γουέμπ. 

Σύμφωνα με τον πατέρα του δράστη, ο 36χρονος έχει προβλήματα όρασης και έμενε με τους γονείς του για να τον φροντίζουν και έπαιρνε κοινωνικό επίδομα. 

Κατά τη σύλληψή του, ο 36χρονος δεν αντιδρούσε σχεδόν καθόλου, ήταν κατατονικός και επαναλάμβανε μόνο συνεχώς ότι διψούσε...