Έκθεση για τη σειρά «Ο Πύργος του Ντάουντον Άμπι»

Η «Downton Abbey: The Exhibition» παρουσιάζεται από την NBCUniversal International Studios και την Imagine Exhibitions και ακολουθεί την επιτυχημένη έκθεση κοστουμιών «Dressing Downton» που περιόδευσε στις ΗΠΑ κατά το 2016

Μία έκθεση με θέμα την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Ο Πύργος του Ντάουντον Άμπι» θα λάβει χώρα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η εντυπωσιακή αυτή εμπειρία θα ξεκινήσει από τη Σιγκαπούρη στις 17 Ιουνίου πριν ταξιδέψει στις ΗΠΑ τον επόμενο χρόνο. Η έκθεση θα φιλοξενήσει τους χαρακτήρες της σειράς, τα κοστούμια, εικόνες από τις τοποθεσίες όπου διαδραματίστηκε, παλιές φωτογραφίες και στιγμές από την ιστορία.

«Η «Downton Abbey: The Exhibition» θα δώσει ζωή σε αυτή την απίστευτη κληρονομιά, προσφέροντας μια πλούσια εμπειρία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων που θα ικανοποιήσει τους θαυμαστές της, συνδέοντάς τους περισσότερο με τους χαρακτήρες που έχουν αγαπήσει. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την εξάπλωση της σειράς και μάλιστα με έναν τρόπο που λίγες σειρές θα μπορούσαν να ονειρευτούν», δήλωσε ο Μίχαελ Εντελστέιν, πρόεδρος του NBCUniversal International Studios.

Η «Downton Abbey: The Exhibition» παρουσιάζεται από την NBCUniversal International Studios και την Imagine Exhibitions και ακολουθεί την επιτυχημένη έκθεση κοστουμιών «Dressing Downton» που περιόδευσε στις ΗΠΑ κατά το 2016.

Η τηλεοπτική σειρά «Ο Πύργος του Ντάουντον Άμπι» είναι μία παραγωγή των εταιρειών Carnival Films και Masterpiece co-production και γράφτηκε από τον Τζούλιαν Φέλοους.