Τη βίαζε για δύο μήνες μέσα σε κοντέινερ

Η γυναίκα κατάφερε να επιβιώσει από το απίστευτο μαρτύριο, στα χέρια ενός serial killer

Για τα απίστευτα μαρτύρια που πέρασε για τρεις μήνες στα χέρια ενός serial killer και πώς κατάφερε να γλιτώσει από αυτόν μίλησε μια νεαρή Αμερικανίδα. 

Η νεαρή Kala Brown από τη Νότια Καρολίνα, πέρασε τρεις μήνες αλυσοδεμένη μέσα σε ένα κοντέινερ και διασώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο. 

Ο απαγωγέας της, Todd Kohlhepp, τη βίαζε 2 φορές την ημέρα, κάθε μέρα και την απειλούσε πώς αν προσπαθήσει να το σκάσει ή να του κάνει κακό, θα την σκότωνε. 

Όλα ξεκίνησαν όταν η κοπέλα με τον φίλο της πήγαν τον περασμένο Αυγουστο σε ένα σπίτι του Kohlhepp για να να τον βοηθήσουν, επι πληρωμή, να το καθαρίζει. Ο ίδιος ήταν μεσίτης και είχε βάλει αγγελία. 

Εκεί σκότωσε το αγόρι της Kala και αλυσόδεσε την ίδια, υπό την απειλή όπλου. Τη μετέφερε σε ένα διπλανό κοντέινερ, την έδεσε από το λαιμό σε μία γωνία με μία αλυσίδα και άρχισαν τα βασανίστηρια - ανάμεσά τους και ο καθημερινός διπλός βιασμός. 

Την ειχε δεμένη και φιμωμένη ακόμα και όταν την μετέφερε στο υπόγειο γκαράζ του σπιτιού, για να την ταΐζει.

Μετά από τρεις σχεδόν μήνες, η Kala κατάφερε να ξεφύγει και οδήγησε τις αρχές στην σύλληψη του 45χρονου. Η κοπέλα σώθηκε όταν άκουσε φωνές έξω από το κοντέινερ. Αρχικά φοβήθηκε ότι ο βιαστής της έφερνε και παρέα αλλά όταν κατάλαβε ότι την έψαχναν, έβαλε τις φωνές ώσπου οι αστυνομικοί την άκουσαν και την βρήκαν. 

Εκ των υστέρων αποδείχθηκε ότι, εκτός από το αγόρι της, ο Kohlhepp είχε δολοφονήσει ακόμα ένα ζευγάρι, τον Δεκέμβριο του 2015. 

Πηγή - Φωτογραφία: DailyMail