Βίντεο σοκ: Κατέγραψε το τελευταίο αντίο στους δικούς του μετά από δυστύχημα

"Απλά θέλω να πω ότι σας αγαπώ, συγνώμη αν ήμουν ηλίθιος αλλά ξέρετε τι έκανα"

Ο μοτοσικλετιστής Kevin Diepenbrock, έζησε μια φρικτή εμπειρία όταν κατά τη διάρκεια ενός φρικτού τροχαίου, κατά το οποίο σκοτώθηκε ένας φίλος του, εκείνος κατέγραψε σε κάμερα ένα σπαρακτικό "αντίο" προς τους δικούς του ανθρώπους στη περίπτωση που δεν κατάφερε να επιβιώσει.

Ο Kevin είχε το σθένος να στρέψει την κάμερα του κινητού του στον εαυτό του, ενώ βρισκόταν πεσμένος στο έδαφος και γεμάτος με αίματα απόρροια του τροχαίου που είχε με τη μηχανή του, και να καταγράψει ένα μήνυμα αγάπης. 

"Γεια σε όλους..., τα γ@@σα, αυτό μπορώ να πω. Περίπου από τις 10:30 το πρωί βρίσκομαι πεσμένος εδώ, περίπου 20 μέτρα, μέσα στο φαράγγι. Απλά θέλω να πω ότι σας αγαπώ, συγνώμη αν ήμουν ηλίθιος αλλά ξέρετε τι έκανα", είπε ο 41χρονος με περίσσια δύναμη ψυχής. Στη συνέχεια, είπε στους γονείς του ότι τους αγαπά και άρχισε να απαριθμεί τα πιθανά του τραύματα. Ζήτησε επίσης από κάποιον να φροντίζει τα κατοικίδιά του και τέλος είπε: Θα σας δω σύντομα!. 

Όπως αναφέρει το ABC, ο 41χρονος έπεσε από λόφο σε χαράδρα στις 15 Οκτωβρίου, έπειτα από ατύχημα με μοτοσικλέτα, κοντά στα σύνορα του Τενεσί με τη Βόρεια Καρολίνα. Ο Diepenbrock έμεινε στο σημείο της πτώσης για πάνω από 27 ώρες όταν για καλή του τύχη, κάποιος άκουσε τις κραυγές του και ξεκίνησε η επιχείρηση διάσωσης. 
"Είναι θαύμα ότι κάποιος τον άκουσε εκεί κάτω. Είναι πραγματικά εκπληκτικό", δήλωσε ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής της κομητείας.

"Ποτέ μη ξεχνάτε να λέτε στους ανθρώπους σας ότι τους αγαπάτε...", είπε ο άντρας στο WATE.