Έκφυλη καθηγήτρια σε καθολικό σχολείο ασελγούσε σε μαθήτριές της

Τους έδινε αλκοόλ και μαγνητοσκοπούσε και τις σεξουαλικές περιπτύξεις τους

Tην 33χρονη Ράντι Ζουρένκο, καθηγήτρια σε αμερικανικό καθολικό σχολείο, συνέλαβε η αστυνομία του Χάρισμπεργκ της Πενσυλβάνια, για την επαναλαμβανόμενη σεξουαλική κακοποίηση τουλάχιστον δύο μαθητριών της. 

Η Ράντι Ζουρένκο εργαζόταν ως καθηγήτρια στο γυμνάσιο Bishop McDevitt και παραδέχθηκε ότι έδινε αλκοολ στα θύματά της για να κάνει στη συνέχεια σεξ μαζί τους ενώ μαγνητοσκοπούσε και τις σεξουαλικές περιπτύξεις τους.

ωστόσο, η διδασκαλία σε σχολείο θηλέων ήταν ένα εξαιρετικός τρόπος για να προσεγγίζει εύκολοα κορίτσια που βρίσκονται σε ευαίσθητη ηλικία και να τα μετατρέψει σε άβουλα θύματα των σεξουαλικών ορέξεών της.

Η δράση της, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, άρχισε το 2013 σ' ένα πάρκο. Εκεί άρχισε να κάνει μασάζ σε μία από τις μαθήτριες και ενώ της έδωσε αλκοόλ, της αφαίρεσε το σουτιέν. Το κορίτσι, που πια έχει αποφοιτήσει από το γυμνάσιο, ήταν ανήλικο όλες τις φορές που η καθηγήτριά του ασέλγησε σε βάρος του.

Η Ζουρένκο βρήκε το δεύτερο θύμα της τον Οκτώβριο του 2015 και το εκμεταλλευόταν μέχρι ελάχιστες μέρες πριν από τη σύλληψή της, τραβώντας φωτογραφίες μαζί της ενώ έκαναν σεξ ημίγυμνες. 

Συνολικά, η έκφυλη καθηγήτρια αντιμετωπίζει 153 κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, 13 για σεξουαλική επίθεση, 33 για παράνομη επαφή με ανηλίκους, 20 για αποστολή άσεμνου υλικού σε ανήλικο και 13 κατηγορίες για διαθφορά ανηλίκων.