Άνδρας επιβίωσε από επίθεση αρκούδας τύπου.. Revenant: Προσοχή σκληρές εικόνες

Ο Todd Orr ανέβασε σοκαριστικές φωτογραφίες με τα τραύματά του και εξηγεί πώς γλίτωσε

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η ιστορία επιβίωσης του Todd Orr από την Μοντάνα των ΗΠΑ, ο οποίος γλίτωσε από δύο επιθέσεις αρκούδας ενώ ο ίδιος είχε βγει για κυνήγι.

Ο ίδιος ανέβασε στο Facebook βίντεο με τον ίδιο άσχημα τραυματισμένο, ενώ εξηγεί πώς του επιτέθηκαν και πώς βγήκε ζωντανός από τα νύχια και τα δόντια τους.

«Όταν την είδα μπροστά μου την ψέκασα με ένα ειδικό σπρέι αλλά αυτό δεν έπιασε και τότε μου επιτέθηκε άγρια. Δάγκωνε τα χέρια μου, τους ώμους, ακόμη και το σακίδιο πάλι και πάλι", λέει.

Κάποια στιγμή η τεράστια αρκούδα τον άφησε και τότε ο Todd προσπάθησε να γυρίσει στο φορτηγό του. Η αρκούδα κατάλαβε ότι είναι ζωντανός και ξαναγύρισε, χτυπώντας τον ακόμα πιο δυνατά. "Σκέφτηκα ότι αυτό ήταν το τέλος," δήλωσε ο κυνηγός. 

Τότε έκανε το γνωστό κόλπο με τον πεθαμένο – έμεινε ακίνητος κρατώντας την ανάσα του, μέχρι που η τεράστια καφέ αρκούδα τον άφησε και εξαφανίστηκε στο δάσος – ευτυχώς δεν πείναγε. 

Σε αυτή την κατάσταση, μισοπεθαμένος στα αλήθεια, ο Todd κατάφερε να επιστρέψει στο φορτηγό του και μάλιστα να οδηγήσει μέχρι το κοντινότερο νοσοκομείο 

"Νομίζω ότι το χέρι μου έσπασε, αλλά τα πόδια μου είναι εντάξει, τα εσωτερικά μου όργανα είναι εντάξει, τα μάτια είναι εντάξει", έγραψε στο Facebook. 

H πραγματική ιστορία του Todd  θύμισε σε όλους τον Ντι Κάπριο και το Όσκαρ που κέρδισε για το The Renevant (Η Επιστροφή) Μόνο που αυτή ήταν αληθινή και όντως επικίνδυνη γιαυτό το βίντεο του νεαρού κυνηγού έκανε πάνω από 16 εκ. views σε λιγότερο από μία ημέρα. 

Προσοχή, σκληρές εικόνες